pa ja ću ljetovati sa curom, malo mi je glupo da se cijelo ljeto ne vidimo i da se moramo odmarati jedno od drugoga, najbolje mi je biti zajedno sa njom, ne vidim što je tu loše
Raspravljate o temi Ljetovanje u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Evo, ja sam nekidan dobila jezikovu juhu od bake koja mi je prigovarala jer ja i dečko ne ljetujemo zajedno. ...
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
pa ja ću ljetovati sa curom, malo mi je glupo da se cijelo ljeto ne vidimo i da se moramo odmarati jedno od drugoga, najbolje mi je biti zajedno sa njom, ne vidim što je tu loše
ja isto ljetujem s curom ali ne vidim ništa loše u tome da svako ljetuje za sebe ako se oboje slažete s tim. zašto ne?
bila bi druga priča da netko od vas želi biti sam a drugi ne, e onda bi posumnjao da je tu neki 3. u igri ili da nešto nije u redu s vezom...
Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru.
Mislim da je to odlična stvar,
zašto bi morali sve skupa raditi,
a i sama kazes da se ovak zazelite jedan drugog,
ma pusti price i to kaj drugi misle,
vi znate najbolje i bok..
pametni znaju
Ja ljetujem kod sebe na moru, a on dođe kad mu volja i dovede btw. cijelo svoje društvo s kojim se ja dobro slažem. Ja sa svojim curama, on s dečkima i nema spavanja po par dana.
Bitno je samo da jedan zna kuhati, ovo ostalo je sporedno. Bude nas i po 12-tero. Nije nam tjesno (kada se uglavnom spava jedno na drugome).
Ovo ljeto idemo nas dvoje sami negdje na par dana. Ja sam za opciju Tunis ili neki avanturizam. Nešto u stilu: bicikla, jezero, šume, kamen (Hercegovina, a može i Bosna). A on je za neki grad, pa da razgledamo (Split, Dubrovnik...)
Ne znam kaj ćemo na kraju.
Ali u svakom slučaju ja poslije toga idem kod sebe na more sa curama na par tjedana. Tulumarenje, spavanje po plaži, glad... On je vjerojatno morati raditi![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Kajjaznam, sigurno mi ne bi bilo ugodno dobiti 'košaricu' prek ljeta, ali bih se već snašao... Meni je dobro i ovak' i onak', malo razdvojenosti ne škodi a opet nije loše imati nekog kraj sebe- ali definitivno nisam neko mjerilo po tom pitanju (obično se kategorički odbijam živcirati zbog takvih stvari, a onda me žemske spljuju da sam previše letargičan, da mi nije stalo i da me boli k***c za sve)...
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
Eh, mi nemamo pojma kaj će mo...tako da...a ja i nevolim more, ok mi je zajeb... Najvjerojatnije da će mo svak sebi na more tj dana (ja čuvam 3komada klinaca), a onda je idem k njemu u Čepin na mj dana...
Nefertiti, kaj u Auroru dolaziš svake godine na Moralesa? Mi smo mislili prošle god., ali sam ja i išla ranije za zg, a i upad je bio oko 120 za nekaj kaj i nisam baš luda... tam blizu ljetujem, Aurora mi je super.
stupid is as stupid does
Dorina ne zezaj me, ti dolaziš do mene par dana po običaju.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Pa da, naravno da dolazim...sve se dogovorimo.
p.s. moram ti slike prebacit...
stupid is as stupid does
ako je to vama ok zašto ne...