| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljetovanje u Društvo forumu; Evo, ja sam nekidan dobila jezikovu juhu od bake koja mi je prigovarala jer ja i dečko ne ljetujemo zajedno. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ljetovanje Evo, ja sam nekidan dobila jezikovu juhu od bake koja mi je prigovarala jer ja i dečko ne ljetujemo zajedno. Ona je konstatirala da je to nikakva veza onda i da se mi ni ne volimo. Ja i moj dečko zbilja ne ljetujemo zajedno (možda se u prolazu nađemo na jedan vikend ili na Moralesu svake godine). Cijelo godine smo skupa i sve radimo skupa pa se na ljeto odlučimo otići svak u svoju viksu sa svojim društvom.....Ja u tome ne vidim ništa loše.....malo odmora i vremena za sebe.......i osim toga nakon ljeta se bolesno poželimo pa zgiljamo na neki zajednički vikend na divlju plažu. Već sam od nekoliko ljudi čula da im nije jasno zaš mi ne ljetujemo zajedno i da je to glupo jer se ziher varamo?????..... Što vi mislite i kako vi ljetujete?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,359
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje ja isto ljetujem s curom ali ne vidim ništa loše u tome da svako ljetuje za sebe ako se oboje slažete s tim. zašto ne? bila bi druga priča da netko od vas želi biti sam a drugi ne, e onda bi posumnjao da je tu neki 3. u igri ili da nešto nije u redu s vezom...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Mislim da je to odlična stvar, zašto bi morali sve skupa raditi, a i sama kazes da se ovak zazelite jedan drugog, ma pusti price i to kaj drugi misle, vi znate najbolje i bok..
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Ja ljetujem kod sebe na moru, a on dođe kad mu volja i dovede btw. cijelo svoje društvo s kojim se ja dobro slažem. Ja sa svojim curama, on s dečkima i nema spavanja po par dana. Bitno je samo da jedan zna kuhati, ovo ostalo je sporedno. Bude nas i po 12-tero. Nije nam tjesno (kada se uglavnom spava jedno na drugome ).Ovo ljeto idemo nas dvoje sami negdje na par dana. Ja sam za opciju Tunis ili neki avanturizam. Nešto u stilu: bicikla, jezero, šume, kamen (Hercegovina, a može i Bosna ). A on je za neki grad, pa da razgledamo (Split, Dubrovnik...)Ne znam kaj ćemo na kraju. Ali u svakom slučaju ja poslije toga idem kod sebe na more sa curama na par tjedana. Tulumarenje, spavanje po plaži, glad... On je vjerojatno morati raditi ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Kajjaznam, sigurno mi ne bi bilo ugodno dobiti 'košaricu' prek ljeta, ali bih se već snašao... Meni je dobro i ovak' i onak', malo razdvojenosti ne škodi a opet nije loše imati nekog kraj sebe- ali definitivno nisam neko mjerilo po tom pitanju (obično se kategorički odbijam živcirati zbog takvih stvari, a onda me žemske spljuju da sam previše letargičan, da mi nije stalo i da me boli k***c za sve )...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Eh, mi nemamo pojma kaj će mo...tako da...a ja i nevolim more, ok mi je zajeb... Najvjerojatnije da će mo svak sebi na more tj dana (ja čuvam 3komada klinaca), a onda je idem k njemu u Čepin na mj dana... Nefertiti, kaj u Auroru dolaziš svake godine na Moralesa? Mi smo mislili prošle god., ali sam ja i išla ranije za zg, a i upad je bio oko 120 za nekaj kaj i nisam baš luda... tam blizu ljetujem, Aurora mi je super.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Dorina ne zezaj me, ti dolaziš do mene par dana po običaju. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Pa da, naravno da dolazim...sve se dogovorimo. p.s. moram ti slike prebacit...
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljeto, odmor, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:29.

pametni znaju
).