| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljetovanje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Nefertiti, kaj u Auroru dolaziš svake godine na Moralesa? Aurora mi je super. aha....svake god...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje aha....svake god...i ove god 10.08.sam tamo!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 06-05-07 Lokacija: Split Godina: 30
Poruka: 2,707
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Citat:
Dođite malo do Splita, samo kad vidiš koliko ima maca, možda ti dođe da je vratiš u Zagreb!!! ![]()
__________________ Pogledajte ovu ženu, po meni najveća sex bomba ovih prostora! Preko 500 slika o njoj uživajte!Tina Ivanković | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ljetovanje Citat:
dapace, to samo govori da ste odlican par koji ima jako puno povjerenja jedno u drugo a to sto ljudi pricaju... ciste predrasude... i zastarjelost sto se bake tice. u njezino vrijeme je bilo nepojmljivo otici nekuda bez muza/zene i mozda ljubomora jer oni nemaju toliko povjerenja u svoje partnere ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Citat:
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Pa ako vama tako nešto paše, onda zašto ne?! ja na more idem i s dečkom i s ekipom, volim bit s njim i užasno mi fali kad nismo skupa, možda zato kaj smo tek godinu dana zajedno, a kad budemo više skupa možda ćemo i mi prakticirati odvojeno ljetovanje....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Citat:
![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,475
__________________ -misic- | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Prosle godine kad je meni i mom decku bilo par meseci , letovali smo odvojeno...Bili smo na pocetku veze i to je bilo okej, ali sad ove godine ipak je drugacije. Godinu i dva meseca smo zajedno i naravno da planiramo zajedno neke stvari. Icicemo zajedno na more ali i odvojicu i za sebe nekih pet ili sest dana da odem sa drustvom negde. Ali more i veci deo leta provescu sa njim jer tokom cele godine imam uzasno mnogo obaveza na fakultetu pa nemam dovoljno vremena za nas dvoje , tako da mi malo veci odmor dobro dodje, i jedva cekam. Malo mi je glupo da budemo tokom celog leta odvojeni, onda se ne uzimamo za ozbiljno vec eto tako, kad se vidimo vidimo se ....a to mi je bas bez veze! Ne znam, mozda nekome odgovara ali meni ne...
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. Zadnji Uredio Lulu Bg : 24-06-07 u 13:26. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljeto, odmor, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:42.