| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljetovanje u Društvo forumu; Pa što se mene tiče može........bilo bi baš fora!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Pa što se mene tiče može........bilo bi baš fora!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Cool ako to vama paše, zasto ne? No, ja jedva cekam ljetovanje da sa malom mogu biti 24 sata dnevno. em zato sto volim biti sa njom em zato što se ona tako dobro brine o meni. Na ljetovanju se upali moj "trut mode" i uzivam. Koliko vidim to njoj ne smeta pa što ne bi iskoristio situaciju ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje ja ljtujem sa svojim jer zapravo cijelu godinu radimo i studiramo pa jedva čekamo tih mjesec dana samo za nas, da smo od-do skupa.. uvijek bi rađe spojila društvo s dečkom i isto tako i on svoje samnom ( tako i ljetujemo) ono, tjedan-dva čoporativno i onda ostanemo solo! nekako mi je nezamislivo ić na more bez njega.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-09-07
Poruka: 4
![]() | Re: Ljetovanje Ako ste inace non-stop zajedno, ne vidin razloga zasto se nebi malo odvojili, naravno ako to vama odgovara.Mada moran priznati da na suncu i moru, najvise zelin bit uz moga dragoga.Znas ono, hormoncici i te sitnice sto zivot znace. ![]() |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljetovanje Ako nam je cijelo vrijeme dobro zajedno i super se zabavljamo skupa zasto ne bi tako i na odmoru, odnosno na moru? Iako zabavljati se sa društvom je čar godišnjeg na moru. Vjerovatno bi mi najbolje odgovarala ona solucija čoporativnog odmora, on, ja i ostala "gamad" koja potice nesanicu, alkoholizam i konstantno ljenčarenje ![]() |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter | Re: Ljetovanje ja inace takoder ne ljetujem sa deckom...ove godine je to bilo prvi put i iskreno,bilo mi je super... ali opet...stalno se vidamo i ljeto je bas pravo vrijeme kad svatko moze otic na svoju stranu,ispuhat se malo,zezat se sa drustvom i onda nastavit po starom...a ako se volite i ako veza funkiconira onda nece bit niti prevara...naime,prevara se moze dogodit bilo kada ako jedan od partnera to zeli tako da je jako glupo spominjat da se ne ljetuje zajedno upravo zbog toga
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 91
![]() | Re: Ljetovanje JA LJETUJEM UVIJEK S SVOJIM DRAGIM....JOJJ BOZEE I ZIVIMO SKUPA..I RADIMO SKUPA...JADNA JAAA..UFFF TREBAM MALO SLOBODE Iskljuci Caps Lock kad pises post. Hvala! Zadnji Uredio eva : 10-11-07 u 01:55. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 82
![]() | Re: Ljetovanje Ma treba se malko i razdvojiti-ne predugo.Pola odmora s njim , pola solo il sa frendovima.Svakako u čvrstoj vezi povjerenje jedno u drugoga nije upitno, zar ne? Moj je dragi sad na moru, a ja 'banjam' noge u lavoru. Vani zimulja. I nije nam loše. A ljetovanje ,....eh,.....tu se mi kontinentalci razbahatimo pa bismo i skupa i sami.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljeto, odmor, veza |
« -
|
vjenčanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.