ma ja vise volim ono da se malo pozelimo, al nemam nista protiv ljubavi na poslu, to ima i nekih prednosti, npr mozete zajedno putovati, ako idete iz istog mjesta i sl.![]()
Raspravljate o temi LJUBAV NA POSLU u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Da li biste se ikad zabavljali sa nekim ko radi u istoj firmi gde i vi? Da ste stalno blizu ...
ma ja vise volim ono da se malo pozelimo, al nemam nista protiv ljubavi na poslu, to ima i nekih prednosti, npr mozete zajedno putovati, ako idete iz istog mjesta i sl.![]()
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!
nikako...nikako...nikako...neide to zajedno![]()
ne bih.. sve te avanture na poslu zavrse vecom il manjom katastrofom.
imala sam četverogodišnju vezu, praktično je skupa s posla, na posao, osim toga nikakve razlike od ostalih veza, napominjem da smo živjeli skupa.
i dan danas smo u istoj firmi i super smo i dalje.
imala sam i drugu površnu varijantu, čitaj sexualnu i isto tako nikakvih neugodnih promjena nakon toga, čak dobro dođemo jedno drugom za podmetnut leđa u poslu.
mislim da sve ovisi kao i u svakom odnosu, kako se završi a i kako se podjele uloge.
a žene su si mahom same krive zbog svoje kenjkavosti za loš ishod.
ukratko - ne tucaj se ako ne znaš.
Odlična stvar. Ne moraš trošiti svoje gorivo kada ideš na posao nego utrpaš se kod partnera, katkad padne ševica u autu, svi zadovoljni a pare za gorivo ostale u džepu.
Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata
Nije mi se to nikad dogodilo ali mislim da se ne bih upustila u to.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
slazem se sa Lulu... nije ni meni, i mislim da se nebi bas upustila u to.... nekako imam osjecaj da bi se ti repovi toga vukli iz dana u dan dako bi recimo prekinuli, prestali se seviti....
mama jednog curetka
Jao Malik![]()
Ne. Muka mi je kaj sebe moram gledati svaki dan![]()
stupid is as stupid does