| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice. Pa rehoh da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ljubavnici Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice. Pa rehoh da vidim kaj CP-ovci misle o dotičnim ženama koje su upuštaju sa oženjenim muškarcem ili zauzetim. Isto vrijedi i obrnuto, znači o muškarcima koji ulete u ljubavno-seksualnu vezu (ili samo jedno od ta dva) s udanom ili zauzetom ženom. Ima li razlike među ženama i muškarcima? I ajde please bez onih odgovora "Kurve" ili "Jebači".
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici O ljudima koji svjesno ulaze u takve veze znajući da će time potencijalno povrijediti više ljudi nemam lijepo mišljenje. Samo se mogu nadati da se ja nikad neću naći u takvoj situaciji, ni kao "žrtva" ni kao sudionik u preljubu. Ali isto tako je ljudski griješiti i ne mislim da se to događa samo onim pokvarenim i zlobnim ženama i muškarcima... meni bliska osoba se spetljala sa oženjenim muškarcem, i znam da joj nije bilo nimalo lako, nisam to odobravala, ali nisam je ni osuđivala. Sva sreća pa je to prekinula na vrijeme i nitko za to nije nikad saznao, ni njegova obitelj a ni njeni...
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Može se desiti svakome... Ja neznam da li bi ikada mogla preć preko prevare bilo u vezi, bilo u braku, i nastaviti tamo gdje smo stali kao da ništa nije bilo. Čemu lagati sebe ako imaš ljubavnicu/ ljubavnika ili ako si "spreman" za takvo što znači da nisi sretan li da tu osobu niti ne poštuješ, barem ne dovoljno. Može me prevariti jednom, za drugi put neće imati priliku. (to znači prekid...nikakvo nasilje )
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici postoji razlika između zauzetog muškarca i zauzetog muškarca.... Znam jedino da nikada ne bih pristala biti nekome samo ljubavnica, a isto tako ne bih se svjesno upustila u vezu s oženjenim muškarcem koji ima djecu. Znam, znam- nikad ne reci nikad, ali ako mi se kad tako nešto desi, kaznit ću se sama ![]() A šta mislim o takvim ženama/muškarcima? Pa gore mislim o onoj strani koja noći provodi s ljubavnicom/kom umjesto s vlastitom djecom. I kao što je Wamp rekla, bitno je i s kakvom namjerom osoba ulazi u takvu vezu. Tisuću je tu kombinacija i premalo je jedan post da bih rekla svoje mišljenje. Zadnji Uredio vatra : 08-10-07 u 14:39. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Pa dobro, "Svaka prikolica se da otkvačit" ali mi se nesviđa otkvačivanje one s prstenom ili u nekoj "stoljetnoj" vezi.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 08-10-07 u 14:36. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Citat:
![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Ja ne rekoh svoje mišljenje. Nikad, ali ovo je zaista NIKAD se ne bi upustila u takvu vezu i tko mene i malo zna, znao bi što ja mislim o bilo kakvim "tradicionalno" ne prihvatljivim opticanjima između dvije osobe (odhebite s onim sex prije braka se ne smije, to nije tradicionalno nego van svake pameti). Tz. da bi ja sebe radije kaznila, zašila mindžu, išla na elektro-šok terapije mozga... nego se upustila svjesno s nekim muškarcem koji je oženjen. Naglašavam oženjen. Šta mislim o ljubavnicima se može isčitati iz gore navedenog. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

)