Stranica 1 od 10 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 92

Ljubavnici

Raspravljate o temi Ljubavnici u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice. Pa rehoh da vidim kaj CP ...

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Ljubavnici

Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice.
    Pa rehoh da vidim kaj CP-ovci misle o dotičnim ženama koje su upuštaju sa oženjenim muškarcem ili zauzetim. Isto vrijedi i obrnuto, znači o muškarcima koji ulete u ljubavno-seksualnu vezu (ili samo jedno od ta dva) s udanom ili zauzetom ženom.
    Ima li razlike među ženama i muškarcima?
    I ajde please bez onih odgovora "Kurve" ili "Jebači".
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: Ljubavnici

je a kaj sad...
    All in all you're just another brick in the wall......

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

O ljudima koji svjesno ulaze u takve veze znajući da će time potencijalno povrijediti više ljudi nemam lijepo mišljenje. Samo se mogu nadati da se ja nikad neću naći u takvoj situaciji, ni kao "žrtva" ni kao sudionik u preljubu. Ali isto tako je ljudski griješiti i ne mislim da se to događa samo onim pokvarenim i zlobnim ženama i muškarcima... meni bliska osoba se spetljala sa oženjenim muškarcem, i znam da joj nije bilo nimalo lako, nisam to odobravala, ali nisam je ni osuđivala. Sva sreća pa je to prekinula na vrijeme i nitko za to nije nikad saznao, ni njegova obitelj a ni njeni...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Može se desiti svakome...
    Ja neznam da li bi ikada mogla preć preko prevare bilo u vezi, bilo u braku, i nastaviti tamo gdje smo stali kao da ništa nije bilo.
    Čemu lagati sebe ako imaš ljubavnicu/ ljubavnika ili ako si "spreman" za takvo što znači da nisi sretan li da tu osobu niti ne poštuješ, barem ne dovoljno.
    Može me prevariti jednom, za drugi put neće imati priliku.
    (to znači prekid...nikakvo nasilje )
    stupid is as stupid does

prof. Foruma
    Datum registracije
    15-02-07
    Poruka
    1,918
    Liked
    0 times

postoji razlika između zauzetog muškarca i zauzetog muškarca....
    Znam jedino da nikada ne bih pristala biti nekome samo ljubavnica, a isto tako ne bih se svjesno upustila u vezu s oženjenim muškarcem koji ima djecu.
    Znam, znam- nikad ne reci nikad, ali ako mi se kad tako nešto desi, kaznit ću se sama

A šta mislim o takvim ženama/muškarcima? Pa gore mislim o onoj strani koja noći provodi s ljubavnicom/kom umjesto s vlastitom djecom.
    I kao što je Wamp rekla, bitno je i s kakvom namjerom osoba ulazi u takvu vezu. Tisuću je tu kombinacija i premalo je jedan post da bih rekla svoje mišljenje.
    Zadnji Uredio vatra : 08-10-07 u 15:39

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

ja tražim dotičnu
    All in all you're just another brick in the wall......

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Pa dobro, "Svaka prikolica se da otkvačit" ali mi se nesviđa otkvačivanje one s prstenom ili u nekoj "stoljetnoj" vezi.
    Zadnji Uredio dorina : 08-10-07 u 15:36
    stupid is as stupid does

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika blackdevilles
    Datum registracije
    22-04-07
    Poruka
    2,333
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
    U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
    potpuno se slazem.
    S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Ja ne rekoh svoje mišljenje.

Nikad, ali ovo je zaista NIKAD se ne bi upustila u takvu vezu i tko mene i malo zna, znao bi što ja mislim o bilo kakvim "tradicionalno" ne prihvatljivim opticanjima između dvije osobe (odhebite s onim sex prije braka se ne smije, to nije tradicionalno nego van svake pameti). Tz. da bi ja sebe radije kaznila, zašila mindžu, išla na elektro-šok terapije mozga... nego se upustila svjesno s nekim muškarcem koji je oženjen. Naglašavam oženjen.

Šta mislim o ljubavnicima se može isčitati iz gore navedenog.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Stranica 1 od 10 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku