Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice. Pa rehoh da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-10-07, 14:11   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Ljubavnici

Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice.
Pa rehoh da vidim kaj CP-ovci misle o dotičnim ženama koje su upuštaju sa oženjenim muškarcem ili zauzetim. Isto vrijedi i obrnuto, znači o muškarcima koji ulete u ljubavno-seksualnu vezu (ili samo jedno od ta dva) s udanom ili zauzetom ženom.
Ima li razlike među ženama i muškarcima?
I ajde please bez onih odgovora "Kurve" ili "Jebači".
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:18   #2 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,334
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan
Re: Ljubavnici

je a kaj sad...
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:21   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

O ljudima koji svjesno ulaze u takve veze znajući da će time potencijalno povrijediti više ljudi nemam lijepo mišljenje. Samo se mogu nadati da se ja nikad neću naći u takvoj situaciji, ni kao "žrtva" ni kao sudionik u preljubu. Ali isto tako je ljudski griješiti i ne mislim da se to događa samo onim pokvarenim i zlobnim ženama i muškarcima... meni bliska osoba se spetljala sa oženjenim muškarcem, i znam da joj nije bilo nimalo lako, nisam to odobravala, ali nisam je ni osuđivala. Sva sreća pa je to prekinula na vrijeme i nitko za to nije nikad saznao, ni njegova obitelj a ni njeni...
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:30   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Može se desiti svakome...
Ja neznam da li bi ikada mogla preć preko prevare bilo u vezi, bilo u braku, i nastaviti tamo gdje smo stali kao da ništa nije bilo.
Čemu lagati sebe ako imaš ljubavnicu/ ljubavnika ili ako si "spreman" za takvo što znači da nisi sretan li da tu osobu niti ne poštuješ, barem ne dovoljno.
Može me prevariti jednom, za drugi put neće imati priliku.
(to znači prekid...nikakvo nasilje )
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:32   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

postoji razlika između zauzetog muškarca i zauzetog muškarca....
Znam jedino da nikada ne bih pristala biti nekome samo ljubavnica, a isto tako ne bih se svjesno upustila u vezu s oženjenim muškarcem koji ima djecu.
Znam, znam- nikad ne reci nikad, ali ako mi se kad tako nešto desi, kaznit ću se sama

A šta mislim o takvim ženama/muškarcima? Pa gore mislim o onoj strani koja noći provodi s ljubavnicom/kom umjesto s vlastitom djecom.
I kao što je Wamp rekla, bitno je i s kakvom namjerom osoba ulazi u takvu vezu. Tisuću je tu kombinacija i premalo je jedan post da bih rekla svoje mišljenje.

Zadnji Uredio vatra : 08-10-07 u 14:39.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:33   #6 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,334
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ja tražim dotičnu
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:34   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Pa dobro, "Svaka prikolica se da otkvačit" ali mi se nesviđa otkvačivanje one s prstenom ili u nekoj "stoljetnoj" vezi.

Zadnji Uredio dorina : 08-10-07 u 14:36.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 14:35   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 15:04   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,122
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
potpuno se slazem.
Odgovori sa citatom
Star 08-10-07, 15:06   #10 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ne rekoh svoje mišljenje.

Nikad, ali ovo je zaista NIKAD se ne bi upustila u takvu vezu i tko mene i malo zna, znao bi što ja mislim o bilo kakvim "tradicionalno" ne prihvatljivim opticanjima između dvije osobe (odhebite s onim sex prije braka se ne smije, to nije tradicionalno nego van svake pameti). Tz. da bi ja sebe radije kaznila, zašila mindžu, išla na elektro-šok terapije mozga... nego se upustila svjesno s nekim muškarcem koji je oženjen. Naglašavam oženjen.

Šta mislim o ljubavnicima se može isčitati iz gore navedenog.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubavnici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103