| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubavnici Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubavnici joj kad bi me prevario....joj...odrezala bi mu kitu..i napravila mu kravatu od nje. ne stvarno,nikada to nisam odobravala niti sam ikada ikoga prevarila. uvjek sam mrzila ljude koji su za cure "slobodnog ponašanja" govorili KURVE-cura nema dečka,voli se sexat,bira partnere koji joj se sviđaju,zadovolji svoje potrebe,njegove i to poštujem...svi sretni i zadovoljni,a za one FINE cure koje su imale dečke- samo riječi hvale...a one se pošlataju sa strane kad god uhvati priliku....i uvjek poštene (dok se ne sazna). neznam,ne kužim koja je svrha toga varanja-jel to ono-TEBE VOLIM I NE ŽELIM OSTATI BEZ TEBE,ALI NE MOGU ODOLJETI OVOJ DRUGOJ...ILI...NEZNAM.. brate mili,ako mi se netko drugi toliko svidi pa mora da ovog svoga više ne volim,a ako ga ne volim ostavit ću ga,a ne praviti majmuna i od njega i od sebe... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici eh sad bi se ja upustio u raspravu ali necu jer znam da ce me zenski dio rascetvorit Ja imam doma bebu e a ako mi je zena nesto skrivila i zasluzila da ju varam onda nije zasluzila moja beba da ostane bez tate.......... Nikoga neosudjujem ako sara okolo al brate mili ako su u braku i imaju vezu sa strane to je u banani onda ostavi zenu ili muza i bok. A ako je sam sex u pitanju znaci ono jednom i nikad vise pa sta neka su se maznuli i uzivali u zivotu je puno takvih izazova samo je pitanje ko je koliko jak da ih odbije tj u kakvom im je stanju brak ako imaju trzavica onda ce sigurno doc i prevara. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubavnici morpheus naravno da je sve to tako,nikad neznaš šta se ljudima dešava iza zatvorenih vrata,ali zar čovjek netreba biti pošten,sjest sa svojom ženom/suprugom i reći-čuj neide nam,nevolimo se više,ne privlačiš me,ne pružaš mi nježnost,ljubav,sex...ajmo mi svako svojim putem pa tražiti sve to u drugim ljudima....jer ti kad prevariš,opet se vratiš kući svojim problemime,svom nezadovoljstvu...čemu je svrha toga varanja.??? |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Ljubavnici Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubavnici pa znam da je i da ćeš se svim silama truditi da to sve uspije,ako zbog ničega zbog djeteta...ali neznam baš da je "zdravo" za djete živjeti u takvoj sredini...djete ma koliko malo bilo osjeti kada su roditelji nervozni,nezadovoljni i ogorčeni...neznam,za mene je varanje jedan vrlo nizak udarac osobi koja ti nešto znači |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Pa onda otrpi i drži pimpača u gaćama, zbog djeteta... Ili dijete ipak ne zaslužuje toliko odricanje, pa je bolje i ovce i novce?I ja sam mišljenja da je većinsko mišljenje malo previše idealističko, da ne trebaš biti zao, pokvaren ili glup da bi prevario partnera, nego se to događa i dobrim ljudima. Osobno se ne bih upuštao u nikakve odnose (takve naravi) sa osobom u vezi, jer ako je ta osoba 'dobra' onda će ju na kraju krajeva prijevara povrijediti (dakle i moj postupak). A ako nije, onda koja mi je sila zbog takve se stavljati u vrlo neugodnu situaciju.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Ljubavnici nemogu se praviti pametna jer neznam šta mi život donosi,al kad bi me prevario mislim da bi pokupila svoju djecu i otišla...ili bi on morao otići...mislim da nebi mogla više leći kraj njega u isti krevet,nebi ga mogla dotaknuti....a djeci svojoj nebi mogla priuštiti da nas gledaju takve...bolje da imaju sretne a rastavljene roditelje nego da su skupa i svi jadni i mizerni...neznam,tako sada razmišljam |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubavnici nemam bas najbolje misljenje o ljudima koji su ozenjeni pa se upustaju u avanture sastrane, niti o ljudima koji se petljaju s ozenjenima.. ali koga boli q za moje misljenje? ugl. jedino sto mogu reci je da cu se JA truditi da sebe i svog buduceg muza ne dovedem u takvu situaciju, ali isto to ocekujem i od njega. misljenja sam da se svakome moze zalomiti, ali onda budi musko i reci da se zalomilo, jer jedina stvar koju ne trpim i ne podnosim je laz.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavnici |
« Znam da si me prevarila?
|
Što se događa sa muškarcima par mjeseci prije ulaska u bračnu luku???? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

Ili dijete ipak ne zaslužuje toliko odricanje, pa je bolje i ovce i novce?
ugl. jedino sto mogu reci je da cu se JA truditi da sebe i svog buduceg muza ne dovedem u takvu situaciju, ali isto to ocekujem i od njega. misljenja sam da se svakome moze zalomiti, ali onda budi musko i reci da se zalomilo, jer jedina stvar koju ne trpim i ne podnosim je laz.