Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-10-07, 15:08   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))
Re: Ljubavnici

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 12:16   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

joj kad bi me prevario....joj...odrezala bi mu kitu..i napravila mu kravatu od nje.
ne stvarno,nikada to nisam odobravala niti sam ikada ikoga prevarila. uvjek sam mrzila ljude koji su za cure "slobodnog ponašanja" govorili KURVE-cura nema dečka,voli se sexat,bira partnere koji joj se sviđaju,zadovolji svoje potrebe,njegove i to poštujem...svi sretni i zadovoljni,a za one FINE cure koje su imale dečke- samo riječi hvale...a one se pošlataju sa strane kad god uhvati priliku....i uvjek poštene (dok se ne sazna). neznam,ne kužim koja je svrha toga varanja-jel to ono-TEBE VOLIM I NE ŽELIM OSTATI BEZ TEBE,ALI NE MOGU ODOLJETI OVOJ DRUGOJ...ILI...NEZNAM.. brate mili,ako mi se netko drugi toliko svidi pa mora da ovog svoga više ne volim,a ako ga ne volim ostavit ću ga,a ne praviti majmuna i od njega i od sebe...
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 12:46   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

eh sad bi se ja upustio u raspravu ali necu jer znam da ce me zenski dio rascetvorit

Ja imam doma bebu e a ako mi je zena nesto skrivila i zasluzila da ju varam onda nije zasluzila moja beba da ostane bez tate..........

Nikoga neosudjujem ako sara okolo
al brate mili ako su u braku i imaju vezu sa strane to je u banani onda ostavi zenu ili muza i bok.
A ako je sam sex u pitanju znaci ono jednom i nikad vise pa sta neka su se maznuli i uzivali
u zivotu je puno takvih izazova samo je pitanje ko je koliko jak da ih odbije tj u kakvom im je stanju brak ako imaju trzavica onda ce sigurno doc i prevara.
Morpheus je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:04   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase

morpheus naravno da je sve to tako,nikad neznaš šta se ljudima dešava iza zatvorenih vrata,ali zar čovjek netreba biti pošten,sjest sa svojom ženom/suprugom i reći-čuj neide nam,nevolimo se više,ne privlačiš me,ne pružaš mi nježnost,ljubav,sex...ajmo mi svako svojim putem pa tražiti sve to u drugim ljudima....jer ti kad prevariš,opet se vratiš kući svojim problemime,svom nezadovoljstvu...čemu je svrha toga varanja.???
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:06   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
morpheus naravno da je sve to tako,nikad neznaš šta se ljudima dešava iza zatvorenih vrata,ali zar čovjek netreba biti pošten,sjest sa svojom ženom/suprugom i reći-čuj neide nam,nevolimo se više,ne privlačiš me,ne pružaš mi nježnost,ljubav,sex...ajmo mi svako svojim putem pa tražiti sve to u drugim ljudima....jer ti kad prevariš,opet se vratiš kući svojim problemime,svom nezadovoljstvu...čemu je svrha toga varanja.???
Je, ali kada je dijete u pitanju, to po meni bitno mijenja stvari...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:12   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

pa znam da je i da ćeš se svim silama truditi da to sve uspije,ako zbog ničega zbog djeteta...ali neznam baš da je "zdravo" za djete živjeti u takvoj sredini...djete ma koliko malo bilo osjeti kada su roditelji nervozni,nezadovoljni i ogorčeni...neznam,za mene je varanje jedan vrlo nizak udarac osobi koja ti nešto znači
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:21   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,600
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Slažem se, ali šta ako ti ta osoba ništa(?!) više ne znači, ali voliš to dijete, ne želiš ga napustiti koliko god stvari bile u k***u
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:03   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Pa onda otrpi i drži pimpača u gaćama, zbog djeteta... Ili dijete ipak ne zaslužuje toliko odricanje, pa je bolje i ovce i novce?

I ja sam mišljenja da je većinsko mišljenje malo previše idealističko, da ne trebaš biti zao, pokvaren ili glup da bi prevario partnera, nego se to događa i dobrim ljudima.

Osobno se ne bih upuštao u nikakve odnose (takve naravi) sa osobom u vezi, jer ako je ta osoba 'dobra' onda će ju na kraju krajeva prijevara povrijediti (dakle i moj postupak). A ako nije, onda koja mi je sila zbog takve se stavljati u vrlo neugodnu situaciju.
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 14:05   #19 (permalink)
Uvaženi forumas

nemogu se praviti pametna jer neznam šta mi život donosi,al kad bi me prevario mislim da bi pokupila svoju djecu i otišla...ili bi on morao otići...mislim da nebi mogla više leći kraj njega u isti krevet,nebi ga mogla dotaknuti....a djeci svojoj nebi mogla priuštiti da nas gledaju takve...bolje da imaju sretne a rastavljene roditelje nego da su skupa i svi jadni i mizerni...neznam,tako sada razmišljam
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 10:29   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

nemam bas najbolje misljenje o ljudima koji su ozenjeni pa se upustaju u avanture sastrane, niti o ljudima koji se petljaju s ozenjenima.. ali koga boli q za moje misljenje? ugl. jedino sto mogu reci je da cu se JA truditi da sebe i svog buduceg muza ne dovedem u takvu situaciju, ali isto to ocekujem i od njega. misljenja sam da se svakome moze zalomiti, ali onda budi musko i reci da se zalomilo, jer jedina stvar koju ne trpim i ne podnosim je laz.
Odgovor
Tagovi: ljubavnici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108