Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Umjesto komentara priložit ću sliku sa svog vjenčanja. vjenčanje.jpg...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-10-07, 14:15   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,305
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Ljubavnici

Umjesto komentara priložit ću sliku sa svog vjenčanja.

vjenčanje.jpg
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 14:25   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

al ja ne virujem po tvojim postovima da si takav lik...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 14:33   #23 (permalink)
Akademik Foruma

anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Jer sam drugi dan na poklon dobio ovu majicu.

vjenčanj1.JPG
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 14:34   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Jebiga...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 15:08   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Malo sam se našalio, nadam se da se nitko ne ljuti.

Čekam inspiraciju (nemam trenutno vremena) pa ću napisati nešto ozbiljnije.

Do tada možete pročitati što sam u sličnoj temi napisao prije par mjeseci.

Znam da si me prevarila?
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 16:50   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

nadovezujem se na ovu temu čisto iz tog razloga da iznesem svoje stajalište glede toga...
naime, bila sam prevarena...zadnja saznala...kao što to obično ide. koga sam krivila?! djelomice sebe, djelomice njega... a nju?! nju nisam.

iskreno ću priznati da sam se također našla u ne-zavidnoj situaciji... splet okolnosti, priča se odvijala u krivom smjeru i jednostavno se dogodilo, bila sam nekomu "druga" samo što taj netko nema doma ženu i djecu, već je u vezi. dragi moji forumaši... osudite me ako želite, ali tu nisam mogla utjecati... sad je ta jednogodišnja veza pukla, dali je tko ostao povrijeđen?!

DA, ja! jer i kada sam mogla biti ta koja nije "poražena" pomislila sam na tu djevojku, i zaista nitko nije zaslužio da ga se majmunira. Ja sam se povukla, Ja sam spriječila... i njih dvoje su sada ok! za naš odnos znamo nas dvoje...i tako će i ostati!

stoga, ne dovodite se u trokute...jer to vam ništa dobro neće donjeti
Star 25-05-08, 17:08   #27 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....
Istina

Još prije dok je bila in afera Ivanišević - Halilović razvilo se pitanje tko je kriv (na "poslu", između nas nekih studoša i žena koje već duže tam rade).
Uglavnom, više njih je krivilo nju. Zato kaj je ona znala tko je on, da on ima familiju, etc.
Dio nas je krivilo njega. Jer... ona je slobodna. On je taj koji može oštetiti svoju obitelj.

Daleko od toga da je ijedno od njih postupilo "zdravo". Ali... on je taj koji ima veću odgovornost od nje.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 18:55   #28 (permalink)
Banned

Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 611
zlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz masezlatokosa se izdvaja iz mase

...komentar na jedan od postova->sve, ali baš sve se sazna, samo je pitanje vremena.

a na trokute i slične muljaže mogu samo napisati-zlo mi je od toga.
zlatokosa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-08, 20:55   #29 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: zlatokosa Pogledaj Poruke
...komentar na jedan od postova->sve, ali baš sve se sazna, samo je pitanje vremena.

a na trokute i slične muljaže mogu samo napisati-zlo mi je od toga.

Ali kome nije?!
S oproštenjem kad već moram biti vulgarna...danas više neznaš tko koga jebe...

Zaista ne osuđujem nikoga po tom pitanju, niti si uzimam to za pravo...jer doduše, bila sam i u jednoj i u drugoj situaciji... i vjerujem da se mnogo osoba našlo u sličnoj ako ne i u istoj...

Samo što smo svi različiti, a ja sam u ovom slučaju iskrena! BTW - ako bi me netko pitao, dali bi si to iznova dozvolila...eh takvu zavrzlamu si apsolutno više nikada nebi priuštila, spoj užitka i boli... nije dobra kombinacija i samo te "otrese"
Star 25-05-08, 22:10   #30 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,160
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara".....

slazem se da je vishe da kazemo kriva osoba koja vara! ponekad osobe s kojima se vara i ne znaju da je ovaj zauzet, ozenjen,...a i u suprotnom, ipak, one nikog ne varaju, a osobu koja je prevarena i ne znaju! ne bih da se ovaj komentar protumaci da takve osobe branim, ipak je nikakav partner onaj koji vara!

licno, nikada nisam prevarila partnera, to bi mi bilo tako mizerno i dvolicno...i da hocu to da uradim, prvo bih njega obavestila da postoji neko drugi i sve bi se moglo desiti nakon prekida! mozda malo okrutno, ali ne volim laz i prikrivanje narocito takvih stvari!

isto tako, prevara bi bila udarac za mene, narocito ona koja se prikriva: povreda moje licnosti, mojih sposobnosti u svemu, pa i krevetu,...voleo on mene ili ne...to bi znacilo da mu, ipak, nisam dovoljna...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubavnici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111