| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; isto tako, prevara bi bila udarac za mene, narocito ona koja se prikriva: povreda moje licnosti, mojih sposobnosti u svemu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
![]() | Re: Ljubavnici isto tako, prevara bi bila udarac za mene, narocito ona koja se prikriva: povreda moje licnosti, mojih sposobnosti u svemu, pa i krevetu,...voleo on mene ili ne...to bi znacilo da mu, ipak, nisam dovoljna... vrlo dobro rečeno ![]()
__________________ |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici O, Dar misli kaj god hoćeš. DA, oženen!! Službeno u braku, prsten na ruci, žena doma... ne kužim kaj tu nije jasno. A to u vezi...danas jesi, sutra nisi... Ipak postoji razlika- nebo i zemlja. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici ne kužim teice...zašto je veza jača ako je na papiru....????
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Kako sam već više puta navela, nemam ništa protiv toga niti osuđujem ljude koje se u putaju u to.I na kraju krajeva svatko definira prevaru na svoj način ima drugačiji prag tolerancije. A što se tiče braka, ili veze, za mene isto, vanbračna zajednica je izjednačena sa bračnom.Dakle, isto, samo bez papira Svatko živi kako mu se sviđa...
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Ajmo NE cjepidlačiti. Mislim da papir nema nikakve veze (vanbračna zajednica ili brak smatram u tom poglegdu izjednačenim), tz. ne bi se mogla pomiriti s činjenicom da sam ja sad s njim, pa on se lijepo pokupi, dođe doma svojoj ženi/vanbračnoj partnerici pa oni odu u Getro sa svojom bebom kupovati namjernice za ručak. Veza kao takva je cura i dečko... znači ne žive skupa, nemaju djece, nemaju ni kučeta ni mačeta (kako bi se ono reklo). Takve vezu su odi mi/dođi mi, nit brige nit pameti... Ne kužim kaj je tu najesno. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Ljubav nije pura... Nego, ja bih to postavila ovako: ja se nikad ne bih dovela u predfazu ovakve situacije... I šta da vam kažem, prije sam osuđivala takvo nešto, ali sam vremenom vidjela ljude koji su zasjali nakon dugih veza, razvoda... s tim da u svakoj vezi za svaku situaciju su oboje zaslužni, i dosada koja uslijedi, itd, nervoza i ostale netrpeljivosti. o normalnim ljudima pričamo, da se razumijemo |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,350
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

pusa