Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; isto tako, prevara bi bila udarac za mene, narocito ona koja se prikriva: povreda moje licnosti, mojih sposobnosti u svemu, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-08, 22:39   #31 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-04-08
Poruka: 31
Lanie se izdvaja iz mase
Re: Ljubavnici

isto tako, prevara bi bila udarac za mene, narocito ona koja se prikriva: povreda moje licnosti, mojih sposobnosti u svemu, pa i krevetu,...voleo on mene ili ne...to bi znacilo da mu, ipak, nisam dovoljna...

vrlo dobro rečeno
Star 26-05-08, 14:57   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
... da bi ja sebe radije kaznila, zašila mindžu, išla na elektro-šok terapije mozga... nego se upustila svjesno s nekim muškarcem koji je oženjen. Naglašavam oženjen.
Samo oženjen? A u vezi? Opet veličanje papira nad osobom
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 20:19   #33 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

O, Dar misli kaj god hoćeš.

DA, oženen!! Službeno u braku, prsten na ruci, žena doma... ne kužim kaj tu nije jasno.

A to u vezi...danas jesi, sutra nisi...
Ipak postoji razlika- nebo i zemlja.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 20:36   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,670
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

ne kužim teice...zašto je veza jača ako je na papiru....????
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 20:40   #35 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,532
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Kako sam već više puta navela, nemam ništa protiv toga niti osuđujem ljude koje se u putaju u to.I na kraju krajeva svatko definira prevaru na svoj način ima drugačiji prag tolerancije.
A što se tiče braka, ili veze, za mene isto, vanbračna zajednica je izjednačena sa bračnom.Dakle, isto, samo bez papira
Svatko živi kako mu se sviđa...

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-08, 21:26   #36 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,424
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
ne kužim teice...zašto je veza jača ako je na papiru....????
Ajmo NE cjepidlačiti.

Mislim da papir nema nikakve veze (vanbračna zajednica ili brak smatram u tom poglegdu izjednačenim), tz. ne bi se mogla pomiriti s činjenicom da sam ja sad s njim, pa on se lijepo pokupi, dođe doma svojoj ženi/vanbračnoj partnerici pa oni odu u Getro sa svojom bebom kupovati namjernice za ručak.

Veza kao takva je cura i dečko... znači ne žive skupa, nemaju djece, nemaju ni kučeta ni mačeta (kako bi se ono reklo). Takve vezu su odi mi/dođi mi, nit brige nit pameti...
Ne kužim kaj je tu najesno.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 09:46   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 1,094
Titan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz maseTitan2222 se izdvaja iz mase

Sve je to lose.
Titan2222 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-05-08, 13:45   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,445
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Ljubav nije pura...

Nego, ja bih to postavila ovako: ja se nikad ne bih dovela u predfazu ovakve situacije...

I šta da vam kažem, prije sam osuđivala takvo nešto, ali sam vremenom vidjela ljude koji su zasjali nakon dugih veza, razvoda... s tim da u svakoj vezi za svaku situaciju su oboje zaslužni, i dosada koja uslijedi, itd, nervoza i ostale netrpeljivosti.

o normalnim ljudima pričamo, da se razumijemo
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 09:31   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,153
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

jedan video rasplet takve situacije:

Odgovori sa citatom
Star 06-06-08, 09:34   #40 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Čitam nešto po netu, i skužim na jednom drugom forumu da je top-tema ljubavnice.
Pa rehoh da vidim kaj CP-ovci misle o dotičnim ženama koje su upuštaju sa oženjenim muškarcem ili zauzetim. Isto vrijedi i obrnuto, znači o muškarcima koji ulete u ljubavno-seksualnu vezu (ili samo jedno od ta dva) s udanom ili zauzetom ženom.
Ima li razlike među ženama i muškarcima?
I ajde please bez onih odgovora "Kurve" ili "Jebači".
Pitaj "prevarene", mislim da njima nema razlike...
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ljubavnici

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114