| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Ljubavnici u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Nefertiti U takvim odnosima smatram nemoralnim osobu koja vara, a ne onu "s kojom se vara&... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici Slažem se da je krivica na leđima osobe koja vara, ali i osoba koja ulazi u vezu s osobom koja je u braku po meni ima itekakvu moralnu odgovornost.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubavnici ovisi o situaciji, ima puno takvih u kojima se ponavlja ona stara - ostavit ću ženu/muža samo zbog tebe i ljudi su uvjereni da je tim osobama loše u braku, da su oni s kojima se vara njihove prave ljubavi i tako, nikad to nije jednostavno ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubavnici .........slažem se s onim ko voli nek izvoli, ali ipak nije redu jer sve se sazna prije ili poslije.............a onda boli, boli i boli.....pa se pitaš zašto meni........pa kriviš sam sebe........nikad kraja...........najlakše je prevarit nekoga ko ti vjeruje........... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljubavnici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.