Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu. Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-07-07, 22:33   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Mjesta gdje ste se upoznali

E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu.
Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili skroz neobično?!

A za solere... di ste upoznali bivšeg/bivšu?

I hoću čuti cijelu priču...
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 22:36   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 09-06-07
Godina: 21
Poruka: 782
EXER20 se izdvaja iz mase
Re: Mjesta gdje ste se upoznali

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu.
Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili skroz neobično?!

A za solere... di ste upoznali bivšeg/bivšu?

I hoću čuti cijelu priču...
bila s biivsim deckom, mojim frendom iz razreda,, oteo sam mu je pred ocima.lloool
EXER20 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-07-07, 22:47   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

na parkiralistu diskoteke nas je upoznao zajednicki frend koji mi je mjesec dana prije toga tupio da se neki decko zanima za mene al sam ja mislila da me zayebava
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 09:46   #4 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,929
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

u bivsem klubu "Tocka" (rijecani znaju gdje je to)
ona je bila sa 5 frendica u drustvu...ja sam bio sa frendom, zestoko smo bili pod "opijatima"
uletio kao vuk u kokosinjac i poceo baljezgati sve i svasta, vise nesuvislo nego suvislo,
ona se jedina pokazala kao OK jer je prihvatila zajebanciju
od ovih ostalih vecina je digla "kljun" ...mogu samo zamisliti njihova razmisljanja hehe(neke su vjerovatno htjele me i )
plesali (ja skroz zaboravio na frenda )...nekako uspio dobiti i dati svoj broj moba
ostalo je povijest
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 16:54   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

zadnjeg dečka kod njega doma...slučajno išla s mamom kod frendice, i upoznali se...ali sad neću pričati ništa posebno jer smo prije par dana prekinuli
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 17:26   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,602
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Na treningu...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:37   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Ja svog dragog znam od kd smo bili kikaći...Upoznali smo se u pješćaniku; on je jeo kolač od blata koji sam ja napravila
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:46   #8 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja svog na faxu.

Uletio prije mene u predavaonicu, a ja se okrenula prama frendici i nabacila "ima dobru guzu", a ona ni pet ni šest otišla njemu i rekla.

Hvala Dorina!
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:50   #9 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Poruka: 2,331
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

u knjižnici, ozbiljno.... koji sam ja Car!
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 18:57   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

A ja izabranicu srca svog upznao u svatovima u koje sam išao jer brat nije mogao.

Cijelo veče gledao kako ju bezuspješno opsjedaju udvarači i nakon ponoći krenuo u akciju. Akcija uspjela i mi trajemo preko 20 godina.

Zanimljivo mi je to što sam poslije dobio sliku nas dvoje dok se još nismo poznavali (prije ponoći).
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103