| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu. Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Mjesta gdje ste se upoznali E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu. Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili skroz neobično?! A za solere... di ste upoznali bivšeg/bivšu? I hoću čuti cijelu priču... ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mjesta gdje ste se upoznali na parkiralistu diskoteke nas je upoznao zajednicki frend koji mi je mjesec dana prije toga tupio da se neki decko zanima za mene al sam ja mislila da me zayebava ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali u bivsem klubu "Tocka" (rijecani znaju gdje je to) ona je bila sa 5 frendica u drustvu...ja sam bio sa frendom, zestoko smo bili pod "opijatima" ![]() uletio kao vuk u kokosinjac i poceo baljezgati sve i svasta, vise nesuvislo nego suvislo, ona se jedina pokazala kao OK jer je prihvatila zajebanciju od ovih ostalih vecina je digla "kljun" ...mogu samo zamisliti njihova razmisljanja hehe(neke su vjerovatno htjele me i )plesali (ja skroz zaboravio na frenda )...nekako uspio dobiti i dati svoj broj mobaostalo je povijest |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Na treningu... ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja svog dragog znam od kd smo bili kikaći...Upoznali smo se u pješćaniku; on je jeo kolač od blata koji sam ja napravila ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja svog na faxu. Uletio prije mene u predavaonicu, a ja se okrenula prama frendici i nabacila "ima dobru guzu", a ona ni pet ni šest otišla njemu i rekla. Hvala Dorina! ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali u knjižnici, ozbiljno.... koji sam ja Car!
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mjesta gdje ste se upoznali A ja izabranicu srca svog upznao u svatovima u koje sam išao jer brat nije mogao. Cijelo veče gledao kako ju bezuspješno opsjedaju udvarači i nakon ponoći krenuo u akciju. Akcija uspjela i mi trajemo preko 20 godina. Zanimljivo mi je to što sam poslije dobio sliku nas dvoje dok se još nismo poznavali (prije ponoći).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.

)
)...nekako uspio dobiti i dati svoj broj moba