Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; E baš me zanima gdje ste upoznali svog dragog/dragu. Jeste se upoznali tokom subotnjeg izlaska, na faxu/poslu ili skroz neobično?! ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
na parkiralistu diskoteke nas je upoznao zajednicki frend koji mi je mjesec dana prije toga tupio da se neki decko zanima za mene al sam ja mislila da me zayebava![]()
u bivsem klubu "Tocka" (rijecani znaju gdje je to)
ona je bila sa 5 frendica u drustvu...ja sam bio sa frendom, zestoko smo bili pod "opijatima"![]()
uletio kao vuk u kokosinjac i poceo baljezgati sve i svasta, vise nesuvislo nego suvislo,
ona se jedina pokazala kao OK jer je prihvatila zajebanciju
od ovih ostalih vecina je digla "kljun"...mogu samo zamisliti njihova razmisljanja hehe(neke su vjerovatno htjele me i
)
plesali (ja skroz zaboravio na frenda)...nekako uspio dobiti i dati svoj broj moba
ostalo je povijest
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Na treningu...![]()
Ja svog dragog znam od kd smo bili kikaći...Upoznali smo se u pješćaniku; on je jeo kolač od blata koji sam ja napravila![]()
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Ja svog na faxu.
Uletio prije mene u predavaonicu, a ja se okrenula prama frendici i nabacila "ima dobru guzu", a ona ni pet ni šest otišla njemu i rekla.
Hvala Dorina!![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
u knjižnici, ozbiljno.... koji sam ja Car!
A ja izabranicu srca svog upznao u svatovima u koje sam išao jer brat nije mogao.
Cijelo veče gledao kako ju bezuspješno opsjedaju udvarači i nakon ponoći krenuo u akciju. Akcija uspjela i mi trajemo preko 20 godina.
Zanimljivo mi je to što sam poslije dobio sliku nas dvoje dok se još nismo poznavali (prije ponoći).