| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; prvog lika-u školi,drugog u kaffu,trećeg-na promenadi na klupama,sadašnjeg-u discu.... a kak je to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Mjesta gdje ste se upoznali prvog lika-u školi,drugog u kaffu,trećeg-na promenadi na klupama,sadašnjeg-u discu.... a kak je to bilo? prvog lika na ekskurziji u 7 razredu taman je negdje došo u našu školu,neš mi je dobacivo pa se upoznali itd...drugog-njegov lega se zanimo za mene,pa je on došo da me upozna s legom i tak smo se mi upoznali itd... trećeg-izašla s legicama i legama iz šk i bio i on tam,sviro gitaru,i tak se nekak upoznali.... sadašnjeg-u discu,legica brijala s njegovim legom,plesali svi i tak.... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Sadasnju curu na festi za novu godinu ![]()
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Pa iako smo živili kojih 15 kilometara udaljeni, upoznali smo se u Češkoj sa 14 godina. I bili smo jedno drugom prva ljubav, koja je pukla (klinci ). Šest/sedam godina i par veza kasnije smo se opet sreli i več skoro 6 godina smo skupa. Izgleda da je istina da se prve ljubavi nezaboravljaju. |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali hmmm...pa znali smo se iz viđenja,pa ja nabavila njegov broj i zvala ga na kavu(i dan danas mi je bed zbog toga)....... ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Mjesta gdje ste se upoznali zakaj bi ti bilo bed zbog toga... Ja se sjecam dok je meni bivsa doletila u parku gdje sam pio sa par svojih frendova, bila je sa frendicom, dosla do mene i rekla "kiki mozes doc malo samnom".. (inace se nismo poznali), i sastrane mi je onda rekla "cujes necu puno okolisati, ti se meni jako svidas i zanima me dal bi htio samnom na kavu" ![]() Nekad i cure moraju malo za promjenu peruzeti inicijativu..
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
Predobro...vidis,cure su cudo kad im se nesto svidi ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali sadasnju curu, caffe grand ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:21.

pa se upoznali itd...

). Šest/sedam godina i par veza kasnije smo se opet sreli i več skoro 6 godina smo skupa. Izgleda da je istina da se prve ljubavi nezaboravljaju.