| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: profesorica Predobro...vidis,cure su cudo kad im se nesto svidi hm.....pa mi smo uvijek čudo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Poreč
Poruka: 69
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali hm.....pa mi smo uvijek čudo samo šta to sakrivamo... ![]() ![]() ![]() Uostalom meni je lik reko mu je laskalo kad sam ga zvala na kavu...hm.... Neznam zašto mi je bed,al bed mi je kad me nako pita gdje ste se upoznali,pa on ispali:"ona me pozvala na kavu..."![]()
__________________ "Ljubav su prostor i vrijeme mjereni srcem...." |
| | |
| | #102 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali pa to je ok , originalno kaj ne ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 422
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali preko lege što je radio samnom na benzi. cjelo vrijeme vrijeme mi pričao o njemu: kako ga trebam upoznati, kako je on njemu najbolji prijatelj, da je ispravan..... i onda se nakon silnih prića, sretnemo u oksu na votki. upoznali se, i on nesto ono kao:moram ići, ae čujemo se.i sutradan me pozvao na nkavu, prićali, sprdali se... ono...bili prijatelji i onda mjesec dana nakon prekida moje bivše veze smo krenuli. i evo, već sretna punih 6mj ![]()
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali zaljubila sam se u brata od najbolje frendice,kojeg sam upoznala kod nje doma,on je to doznao i napravio prvi korak.hvala bogu.u sretnom braku smo vec 5godina ![]()
__________________ |
| | |
| | #107 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali slatko, a jel ti frendica doletavala sa spikom ako ti njemu slomis srce blablabla , to se meni dogodilo, ja upoznao od frenda sestu mu doma i sve pet , vezica i to, i nakraju krah, nula bodova i onda se svadjo s frendom bezveze ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali ona prodavala je kremšnite, radila je u prolazu ja pokušavo sam ulovit njen pogled dok bi išo prema izlazu
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Mjesta gdje ste se upoznali ja sam svojeg bivšeg upoznala u jednoj staroj pivnici gdje sam često tada izlazila na pivu i biljar... ![]() trip- i ja sam prodavala kremšnite u samoboru ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
--------- mjesta? pa u mom gradu ili njezinom... lokacija? ajme ne bitno... na parkingu? bilo je slucajeva i u autobusu, brodu... dok nisam imao auto.. pred diskom - dok sam izlazio.. sad samo na internet izlazim... (na plazama -brdo strankinja) u drustvu i izlazcima rijetko... ali tu se ocito najbolja cura moze samo naci? ah kako je ovaj svijet plemenit???!! Zadnji Uredio zenskarosh : 01-04-08 u 12:18. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:30.

Neznam zašto mi je bed,al bed mi je kad me nako pita gdje ste se upoznali,pa on ispali:"ona me pozvala na kavu..."