| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: driver1zg slatko, a jel ti frendica doletavala sa spikom ako ti njemu slomis srce blablabla , to se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 189
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
![]() moja frendica-tada,sada sogorica nije se puno petljala,ali jednom mi je rekla ako se ikada ista dogodi izmedu nas dvoje,kao ako ko koga zaje.. da ne trazimo od nje da bira na ciju stranu da stane,jer nas oboje voli.on ce uvijek biti moj brat i to nemogu mijenjati,a tvoje prijateljstvo ne zelim izgubiti,dala je znak da je neutralna na nasem terenu.i ispalo je super.svi happy
__________________ | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali e po to je ok, i to postujem, a ne ovak, a jebiga, sve ja to shvacam to mu je sekica i sve 5 ali fala bogu ima godina pa onda moze sama odlucivat, kaj ne ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| | |
| | #114 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 189
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja nisam jos naletila na obog pravog,jer mi je umako jbg..a valjda ce doci drugi.. A sto se tice upozavanja,mislim da nema logike,da se moze nekog upoznat preko neta,ili po kafiicma,diskotekama,buka ziva.. (Barem ja tako mislim..a u danasnjem svijetu ima svega..zato OPREZ! |
| | |
| | #118 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 19
Poruka: 8
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali uuuuf, ja sam bila dugoooo najbolja prijateljica sa sestrom svog sadašnjeg dečka...mi smo se pokefale, i nisam vidjela njenog brata godinama...i počela raditi, a kad ono on on najbolji frend od mog šefa=) i tak smo se opet družili, do mog rođendana kad smo i prohodali=))) |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:53.

(