| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; U DISKAĆU SAM GA ZGRABILA!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-11-08 Lokacija: Pula Godina: 26
Poruka: 9
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ovako!!! Dečka sam upoznala kad sam bila klinka, negdje 14 godina! ( sad mi je 26) Gleduckao me i pokušavao mi je prići na razne načine ali ništa.... nije me interesirao! Poslje tog perioda nisam ga vidjela sigurno 10 godina jer nije bio ovdje. Srela sam ga vani kad je izlazio iz jednog bara i skužila sam da je to in. Nismo se ni pozdravili... Ipak prošlo je toliko godina! Ali.... odjednom mi je bio toliko simpa i nekako drugačiji, svidio mi se jaaaakoooo. Susretali smo se tu i tamo u nekim bircevima ali nismo komunicirali. Jednom prilikom pitala sam nekog mog frenda za njega (koji ga poznaje) i rekao mi je da je solo i da se tek vratio s faksa iz inozemstva. Nikad nisam,a niti ne bi prva krenula nešto sa nekim jer sam takve prirode, dosta se volim i smatram da je to malo ponizno za ženu tako da nisam doista ništa očekivala. No.... stiže mi jedan dan poruka na mobitel i po kontekstu poruke skužila sam da je on..... Pozvao me na piće!!! Sljedeći dan je došao po mene, popili smo piće, prošetali i tako nastavili naša druženja! Skupa smo skoro godinu i pol i vjerujem tj.znam da je on muškarac mog života!!!! |
| | |
| | #136 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-10-08 Lokacija: Sisak Godina: 18
Poruka: 27
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja sam svoga dečka upoznala još dok sam bila s bivšim.Zapravo.oni su frendovi i da vam budem iskrena,svidio mi se isti onaj tren kad sam ga upoznala(a tad sam bila s njegovim frendom,odn.mojim bivšim dečkom...)I evo nas zajedno već 8 mj.!
__________________ Ja sam tu;U oči da ne gledam,da najblje izgledam kad se najgore osjećam... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:04.