| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Nagazio me na svadbi od bratića. Nije znao kako drugačije upast bratićevoj "maloj, crnoj, na prvi pogled bahatoj" ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Nagazio me na svadbi od bratića. Nije znao kako drugačije upast bratićevoj "maloj, crnoj, na prvi pogled bahatoj" sestrični iz zg. I eto veza skoro godinu dana na relaciji zaprešić - čepin ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Mjesta gdje ste se upoznali U kafiću u trenutku kad je bila u vezi s jednim mojim poznanikom, došao sam s dvojicom prijatelja na cugu i upoznali se, nisam ništa planirao jer je bila zauzeta ali 2 tjedna poslije ga je ostavila i napravila prvi korak prema meni, tada sam shvatio šta treba... Najbolji dan i osoba u mom životu... ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Sve od navedenog ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
EDIT: kada sam gledala tape od svadbe, snimilo je kak si mi nešt pričamo, a u pozadini "Sude mi" koja ironija!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #17 (permalink) | |
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
, a on ne zeli vezu , a nemam blizanca pa sam postao shizo
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali evo vidite primjer dobrog prijateljstva....ljubomorni?
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.

na svadbi od bratića. Nije znao kako drugačije upast bratićevoj "maloj, crnoj, na prvi pogled bahatoj" sestrični iz zg. 

, a on ne zeli vezu
, a nemam blizanca pa sam postao shizo