| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Nagazio me na svadbi od bratića. Nije znao kako drugačije upast bratićevoj "maloj, crnoj, na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Znam da si ti iz Čepina, ali nisam znala da o toj priči znaju. Od kud ti znaš? ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Kaj si i ti od tam? A u pm, moram biti dobra da me ne cinkate ![]() O'šli smo u OT...modovi...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali belial...de ti nesto pametno na ovo reci
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
Inaće kakav liberizam, ja nemam ništa protiv takvih iskrivljenog seksualnog opredjeljenja sve dok mene ne bare (premda je odvratno mi to i zamislit, pogotovo 2 muška). Svaka čast Teice, bio sam sad zbog nekih stvari strašno u bedu ali si me nasmijala do suza! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali dobro covjece, bio si nas izvukao, nemoj sad opet da nas uvalis
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

na svadbi od bratića. Nije znao kako drugačije upast bratićevoj "maloj, crnoj, na prvi pogled bahatoj" sestrični iz zg.