| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; i, kako ste se vas dva upoznali? aj da čujemo love story?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali i, kako ste se vas dva upoznali? aj da čujemo love story?
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali evo kako je islo... planirao ja s prijateljicom jednom do njega ona kao "joj znam jednog slatkisa tamo", bilo je suncano...boja sam se za svoju osjetljivu kozu, pa sam si tijelo namazao niveom uv-zastita, malo je teze bilo razmazati preko dlakave guzice, ali kakogod....dosli smo kod njega i sjedili za stolom na terasi, kad odjednom izlazi neki macho muskarac iz kuce...ja ono "joj koje taj macan" , prijateljica kao "sladak je, upoznat cu vas", malo smo ocijukali, popili i jedna stvar vodila k drugoj...i tako...to je vec koliko? 4godine? belial?
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
Ovo je super, inače Dorina, navikni se, takav ti je on, lud!!!
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 424
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali nema malo, samo puno...inace nisam retardiran, iako se mozda tako cini
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali gabaritima haha ahahah ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:18.

a