| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; U kvartu, kad sam imala 13, nije mi htio dat vino, jer sam valjda bila dosta mlada od njega, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali U kvartu, kad sam imala 13, nije mi htio dat vino, jer sam valjda bila dosta mlada od njega, a ja sam zaglumila da pijem. Ispila sam mu zivce dok nije popustija, na kraju mi je otisa kupit sladoled i smoki. Prohodali smo tek kasnije, mucila sam ga do svoje 18-ste nisam tila bit s njim. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali ![]() Išli smo skupa u školu, ali nismo se znali. Samo ja njega jar mi je bio zgodan ![]() Upoznali smo se na nekakvom putovanju,ali ja bila zauzeta. Nakon 100 godina prohodali. Uglavnom, totalno nezanimljivo ![]() |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja sam ženu upoznao preko frenda koji je rekao da ima frendicu koja je prekinula sa dečkom i da je sama. Reko ja "daj broj", nazvao je i dogovorio kafu. Well... za tjedan dana smo se ševili ko zečevi, za 6 mjeseci zaručili, za godinu oženili. Sad već imamo 2 godišnjeg sina i još jedno djete na putu ![]() Sve u svemu, 4 godine braka je prošlo ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali upoznali smo se u jednom disco clubu za teenagere...bili prijatelji 7godina...nakon toga se dogidila neka strast "pukli" se nenadano... ...pa 5 godina veze..i sada 1,5 braka...i nikako da ga se rijesim..![]()
__________________ Da... znam.... ja sam ta, koja u tebi nesto dira.....sto zelim dobijem.... uz mene nikad neces imat mira |
| | |
| | #47 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Pa u mom kvartu, u birtiji u koju inače stalno zalazim, bio je petak, ja već pomalo u alkoholu, luda od svih frajera koji su mi bili u životu onako bezveze, doletim do frenda (koji je ujedno i frend od mog dečka, ali ja to onda nisam znala), zagrlim ga i kažem: joooj, daj me oženi, već mi je dosta svih ovih budala oko mene....moj dragi je stajao kraj frenda, to čuo, nasmijao se, mi se upoznali i prčeli pričat. Nešto kasnije otišao je po cigarete, ja sam imala ključ od vrata birtije, on pokuca na vrata, a ja kažem: ne možeš nutra dok ne platiš, a on pita kak? ja kažem-pusa! I on me poljubi, ali u obraz, uđe unutra, sjedne, a ja onako zavodnički došetam do njega i pitam ga: samo ću takvu pusu dobiti? i onda me poljubio, a prvo što sam pomislila je bilo-jes, napokon netko tko se zna ljubiti i tako je krenulo ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Navecer u opijanju u parkiću na klupi. Nakon par mjeseci tadada. Malo sam spor jel'te ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

Ispila sam mu zivce dok nije popustija, na kraju mi je otisa kupit sladoled i smoki.
Prohodali smo tek kasnije, mucila sam ga do svoje 18-ste nisam tila bit s njim.