Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; U kvartu, kad sam imala 13, nije mi htio dat vino, jer sam valjda bila dosta mlada od njega, a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-07-07, 18:30   #41 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,219
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti
Re: Mjesta gdje ste se upoznali

U kvartu, kad sam imala 13, nije mi htio dat vino, jer sam valjda bila dosta mlada od njega, a ja sam zaglumila da pijem. Ispila sam mu zivce dok nije popustija, na kraju mi je otisa kupit sladoled i smoki. Prohodali smo tek kasnije, mucila sam ga do svoje 18-ste nisam tila bit s njim.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-07-07, 19:12   #42 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Išli smo skupa u školu, ali nismo se znali. Samo ja njega jar mi je bio zgodan
Upoznali smo se na nekakvom putovanju,ali ja bila zauzeta.
Nakon 100 godina prohodali.
Uglavnom, totalno nezanimljivo
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 23:30   #43 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Davor_NaTelki

Datum registracije: 08-07-07
Godina: 30
Poruka: 27
Davor_NaTelki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Davor_NaTelki

Ja sam ženu upoznao preko frenda koji je rekao da ima frendicu koja je prekinula sa dečkom i da je sama. Reko ja "daj broj", nazvao je i dogovorio kafu. Well... za tjedan dana smo se ševili ko zečevi, za 6 mjeseci zaručili, za godinu oženili. Sad već imamo 2 godišnjeg sina i još jedno djete na putu
Sve u svemu, 4 godine braka je prošlo
Davor_NaTelki je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 00:01   #44 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

isss svaka cast
Star 16-07-07, 12:40   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase

upoznali smo se u jednom disco clubu za teenagere...bili prijatelji 7godina...nakon toga se dogidila neka strast "pukli" se nenadano......pa 5 godina veze..i sada 1,5 braka...i nikako da ga se rijesim..
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 22:15   #46 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-07-07
Poruka: 3
comando se izdvaja iz mase

Ženu svog života upoznao sam u Roku na Jarunu.
comando je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 16:21   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,244
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Pa u mom kvartu, u birtiji u koju inače stalno zalazim, bio je petak, ja već pomalo u alkoholu, luda od svih frajera koji su mi bili u životu onako bezveze, doletim do frenda (koji je ujedno i frend od mog dečka, ali ja to onda nisam znala), zagrlim ga i kažem: joooj, daj me oženi, već mi je dosta svih ovih budala oko mene....moj dragi je stajao kraj frenda, to čuo, nasmijao se, mi se upoznali i prčeli pričat. Nešto kasnije otišao je po cigarete, ja sam imala ključ od vrata birtije, on pokuca na vrata, a ja kažem: ne možeš nutra dok ne platiš, a on pita kak? ja kažem-pusa! I on me poljubi, ali u obraz, uđe unutra, sjedne, a ja onako zavodnički došetam do njega i pitam ga: samo ću takvu pusu dobiti? i onda me poljubio, a prvo što sam pomislila je bilo-jes, napokon netko tko se zna ljubiti i tako je krenulo
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 18:28   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Ja svog dragog znam od kd smo bili kikaći...Upoznali smo se u pješćaniku; on je jeo kolač od blata koji sam ja napravila
a sjatko
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:30   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Upoznao sam se na jednom divnom toplom udobnom mjestu
Odgovori sa citatom
Star 13-08-07, 12:33   #50 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Navecer u opijanju u parkiću na klupi. Nakon par mjeseci tadada. Malo sam spor jel'te
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108