| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; u phanasu sasvim slučajno...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Mi smo primjerak da i iz interneta (točnije Croportal foruma) može ispast nešto dobro... Zajebavali se kroz forum...zapravo, ja ga ljutila kroz MSN....zajebavala, živcirala, pila mu mozak na slamčicu.. pa je odlučio da mi se suprotstavi u živo..big mistake ...i eto...sad živimo zajedno... ![]()
__________________ Feel it turning your heart into stone Feel it piercing your courageous soul You're beyond redemption And no one's gonna catch you when you fall Zadnji Uredio little_devil : 13-08-07 u 20:18. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ajme sad si me podsjetio na taj Big Ben, pa tamo je znalo biti svakakvih kombinejšn. ![]() O kaj sam ja tako stara? Ili sam samo premlada počela izlaziti. To je bilo jedno od orginalnijih mjesta. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali na moru, ja bila sa frendicama a on tam ima kuću.. vidli se na plaži pa vani, pa opet na plaži i tak je krenuo u akciju,al smo samo izmjenili brojeve telefona pošto sam ja taj dan išla za zg. došo je nakon mene drugi dan i zvao s naplatnih kučica da se spremim i da mu kažem di točno živim jer dolazi. tak je sve krenulo ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 131
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja sam svoju dragu upoznao na Zrću
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Starter | Re: Mjesta gdje ste se upoznali a hebemu sunasce... razna mjesta,tulumi,plaze,najvise Pag.. ![]() a zadnji..preko frenda... nis posebno..pricali na msn-u frend i ja (koji je inace iz Zg-a ) i dodao je na multi chat frenda iz Rijeke i mi se tako upoznali.. ![]()
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.

pa je odlučio da mi se suprotstavi u živo..big mistake ...