| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Gdje obično upoznajete ljude s kojima se upuštate u ljubavne veze? Jesu li to noćni klubovi, kafići, faks ,rođendani? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| V.I.P. Član | Mjesta gdje ste se upoznali Gdje obično upoznajete ljude s kojima se upuštate u ljubavne veze? Jesu li to noćni klubovi, kafići, faks ,rođendani? Eto ja obično upoznao neke cure u kafiću ili preko nekog poznanstva, i tako, al čini mi se da se ovako po kafićima subotom uglavnom sad muvaju sponzoruše i tako moglo bi se reć lake curice ![]() Eto pa me zanima kako vi stojite s tim.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste upoznali svoje ljubavi? ja sam svoju suprugu upozno u kaficu na jarunskom placu. bio sam u drustvu sa jednim frendom mrtvi pijani pala je zafrkancija sa komadima pa sam dobio njen broj telefona i evo nas sad 8god veze od toga 5god braka i jedna mala curica od 7mj. eto sto ti je zivot ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Gdje ste upoznali svoje ljubavi? ugl po kafićima ili preko frendova i bratića
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Gdje ste upoznali svoje ljubavi? Citat:
![]() ![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Purger | Re: Gdje ste upoznali svoje ljubavi? Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Ja bio na cugi s frendovima, a ona je naslonila svoje biciklo na moje, na taj način sam je zamjetio i htio sam dobaciti neku foru ali sam blokirao. Nakon par dana sam je sreo vani i bacio neku spiku kao ona naslanja svoje biciklo na moje i blabla. Uglavnom je upalilo nakon dugog udvaranja i eto živimo skupa već više od 4 godine...
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje ste upoznali svoje ljubavi? iako sam i tamo redovno pio "kavu" nije nego u figaro ako se sjecas tog kafica
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Purger | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Znam... ![]() Ja sam ti doma 500 metara od placa... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:15.