| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; poslje maturalca sam sa bratom pošla u london na nedjelju dana, i tamo, mi pošli šetat, a ono ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 79
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali poslje maturalca sam sa bratom pošla u london na nedjelju dana, i tamo, mi pošli šetat, a ono tras! pored mene je prošla jedna šećerlemica... i dobro, ništa, mislim ja u sebi ma koji si vrag prošao, kaj mi se nisi javio itd. kasnije pošli braco i ja u neki restoran i opet tras! ona ista šećerlemica je bila tu! nisam mogla vjerovat fakat! sjeli smo blizu njih (blizu njega i još nekog mladića, al je taj bio ružan ko... ), i on mi je prišao poslje jedno pol sata i pitao me nekaj, al ja nisam niš razumila, samo sam gledala ka zaljubljena... ![]() poslje smo malo zajedno prošetali, ovo ono...al je malo bilo smora, pričali smo na engleski. tj. sve dok nisam saznala da je iz hrvatske, iz dubrovnika ![]() ![]() ![]() i eto, to je moja šećerlemica moja današnja ljubav ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Upoznala nas je prijateljica koja je išla sa mnom u srednju, a s njim u osnovnu školu. Imali smo samo 16, odmah se zaljubili i eto sad... ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-10-07 Godina: 23
Poruka: 91
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali ja moga dragoga upoznala u irskoj-dublin... dosla ja u dablin prve dane kaze meni brat ajmo na pizzu..ima jedan nas decko radi iz hr..ja kazem ajd ja kada sam ga vidila reko ovaj ce biti moj ehheh tako i bilo |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Zadnju bivšu sam upoznao u bircu, bilo nas je par gledali tekmu, ona i njena frendica nas stalno gnjavile i ispitivale tko igra, pa tko je ovaj i mi njih pustimo među nas. Pao gol i u općem veselju mi se zagrlimo i ona me poljubi. Bili smo zbunjeni al nakon par dana prohodali. A potencijalnu (nismo formalno zajedno, jer mi se ne žuri - iskustvo) prije par tjedana na faxu, poslala mi papirić i pitala što mora napravit da ju primjetim. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 26
Poruka: 93
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
sada nakon 3 godine se volimo. | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 263
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali hm.. ajmo ovako.. ja isla s nedjeljne popodnevne spice i stajala na semaforu.. taman kad smo krenili (naglasavam da sam ja normalno krenila iako sam malo zujala kroz prozor), bas tada se frajeru ispred ugasio auto, i kako ja to nisam skontala malo sam mu naguzila straznji branik i kako on kaze, sve je ostalo povijest.. ![]() ![]() pozdrav muzu ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.