| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Mjesta gdje ste se upoznali u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LAMPA8 pozdrav ženi..i i išo sam sa tekme,bio umoran pa mi se ugasio... dada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #84 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter | Re: Mjesta gdje ste se upoznali na tulumu koji je radio dečko moje sestre. upoznali smo se, upočetku nije niš bilo, barem ne s moje strane (danas on tvrdi drukčije, makar mi se nije činilo ni da je on posebno zainteresiran) onda smo otišli po cigarete, brbljali i ja skužila da nije toliko bahat kakav se činio na prvu loptu. pa kad smo se vratili, on se pokupio u neki klub s par ljudi, vratio se oko 3-4 ujutro ja procvala, kao 'pa eeeeeeevo teeeebeeee' (bila malo vesela, živjelo vino) i sjeo pokraj mene... nekaj se zezali, blabla.. i poljubili... i tako je eto počelo ![]()
__________________ Uostalom, mislim da Kartagu treba razoriti! |
| | |
| | #86 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali na faksu, al tamo i nismo komunicirali previše, a skuva san je na piru. udavala se sestra prike koji je tada hoda s njezinon najboljon prijon ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Celebrity | Re: Mjesta gdje ste se upoznali nemam pojma di sam upoznala svog bivšeg,praktički se znamo već više od 12 godina,bit će negjde u susjedstvu! on je stariji od mene 4 i pol godine i kad sam bila mala sam ga se bojala (bio je mali mangup) ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Mjesta gdje ste se upoznali Isli skupa cijelu osnovnu skolu,susjed mi je,tako da smo bili u drustvu,i nas 2 smo uvijek nekako bili drugaciji od drugih,izlazili skupa,kad se nikom nije dalo,ali samo kao frendovi naravno...I tako se ekipa dogovorila da se za docek nove ide u Budimpestu...I tu se vatra se odjedanput upalila...Za docek plesali u nekom discu,ulovili se za ruke pogledali i poljubili...Neka cudna kemija se pojavila...Sada smo 2 godine u super vezi ![]() Uglavnom,ona klasicna prica izmedju musko zenskih prijatelja i to od malih nogu ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, mjesta, ste, upoznali |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:41.