da ti ja kažem iz prve ruke
zaručnički na desnu a vjenčani na lijevu... tako sam ja barem nosio....
Raspravljate o temi Na koju ruku...ovaj prst... u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; ... ide zaručnički prsten?? Ja to ne znam. Netko veli na lijevu, neko na desnu. Sad ti znaj. Pa ja ...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
da ti ja kažem iz prve ruke
zaručnički na desnu a vjenčani na lijevu... tako sam ja barem nosio....
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
najčešće se nosi na desnoj ruci, ali samo da se zna, ne govorim to iz vlastitog iskustva![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
A frendica fura burmu na desnoj. Ono... svećenik im rekao "pružite desnu ruku jedno drugome"...
Ja kao teolog to ne znam, onda moš' misliti.
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
nek joj gura..... ma šalim se, jebiga ja tako čuo i nosio
Ja isto nosim na desnoj zaručnički, ali onoova me popljuvala kako ja to nosim prstenje, a i mater veli da ga krivo nosim. E ajd ti znaj...
Vidi što u zakonu piše![]()
Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena
Nema toga u zakoniku kanonskog prava. Ja tražila, učila... ali to nisam nigdje našla.
šta ti to govori...? da su zaruke i brak jebena stvar![]()