Da li tebe prati osjećaj krivnje?
Raspravljate o temi nastaviti dalje ili....ne!!! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; u vezi sam sa osobom koja nije psihički stabilna... priča ide ovako: tog dana sam bio strašno umoran od posla ...
Da li tebe prati osjećaj krivnje?
Pošalji ti nju opet u nestabilni rodni kraj i adio
U biti sve si sam sebi rekao u prvoj rečenici. Pa nisi ti ničiji sluga, a pogotovo ne osobe koja sama sebe mrzi.![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
tu sam stao...kaj prije se nije kuzhilo da malo naginje na stranu ko titanic?u vezi sam sa osobom koja nije psihički stabilna...
All in all you're just another brick in the wall......
Oprosti što ću tako reć, ali moram...
Ti ćeš s njom bit u teškom kurcu kako god okreneš, prvo jer je prihički jako nestabilna osoba,a drugo da ćeš ti njoj stalno morat udovoljavat kako se ovo nebi opet ponovilo..vjerojatno ćeš i ti jednom kad ti sve dopizdi popit sve tablete kao i ona...
Ja bi se pokušao maknut od takve osobe, za svoje dobro...
nemoj odmah please..opet će sve tablete popiti sačekaj malo da se oporavi
Naše JA nije nepromjenjivo. Svaki dan ga treba stvarati, i braniti.
Izvjesne osobine odbacivati, nove stvarati.
Samo joj se počni "ne javljati"![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.