Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 47

Pa dobro, kad će te zaruke?

Raspravljate o temi Pa dobro, kad će te zaruke? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Ovako...hodali smo dvije i pol godine, a živimo skupa godinu i pol...sve je lipo i bajno...no jedan dio nedostaje iz ...

Starter Avatar od korisnika ninissima
    Datum registracije
    02-12-08
    Starost
    29
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Red face Pa dobro, kad će te zaruke?

Ovako...hodali smo dvije i pol godine, a živimo skupa godinu i pol...sve je lipo i bajno...no jedan dio nedostaje iz cijele ružičaste slike...prstenu ni traga! a ja se već pomalo osjećam ! Hm, nisam jedna od onih žena koje će otvoreno pitati kad, što i zašto...no iz mojih stajališta jasno je shvatio koliko meni općenito znači takav čin. Nije toliko bitno ni kada će iza toga doći vjenčanje i sve ono ostalo...
    Jednostavno bih voljela da me, makar dok smo u kuhinji i jedemo ćevape, pogleda i konačno pita hoću li mu biti žena...Nije mi jasno iz kojeg razloga čeka. Oboma nam je 26 godina, oboje smo osigurali egzistenciju, oboje smo sigurni da je to-to jer smo pojeli pet kila soli dosad skupa, i nismo se kolebali nikada...

Uz to, dosadilo mi je svakodnevno zapitkivanje kad su svatovi, što se čeka i sl. Ubija me u pojam. Ne znam više što bih rekla, a što god da kažem zvuči jadno...sve se ionako svodi na to da svi dobro znaju da me nije pitao.
    I što je još zanimljivo, sad pa sad mi poznanice i prijateljice dolaze sa vijestima da su se zaručile iz nekih kratkih veza, gdje o zajedničkom životu nije bilo ni govora...ova se udaje u siječnju, ova u ožujku,...a ja sam jedina budala koja svojemu svakodnevno pere gaće, kuha i namješta postelju, i kojoj takvo nešto očito ne prijeti...

Žalosna sam jer sam se radi njega odrekla puno toga, i jer s vremenom ne postajem ništa mlađa...a želim silno djecu, obitelj, nekakav orijentir...
    ...za sad je najromantičnija stvar koju sam dobila čokoladni djed mraz iz lidl-a...I jedina, unatrag pol godine

Ljudi, baš sam tužna...i osjećam se tako neposebno, obično i majušno. Kao da se takve stvari događaju samo drugima...
    Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Re: Pa dobro, kad će te zaruke?

Cccc... Htjela bi zaruke a veliš da je loše za noge?

Šalu na stranu, ali ne čini li ti se da imaš previše upitnika koje trebaš riješiti prije toga? Muči te seks, muče te prijateljice, muči te datum... Što je s bliskoistočnom krizom i ozonskim omotačem?
    Potpisi su za budale.

Starter Avatar od korisnika ninissima
    Datum registracije
    02-12-08
    Starost
    29
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Scorpy Pogledaj Poruke
    Cccc... Htjela bi zaruke a veliš da je loše za noge?

Šalu na stranu, ali ne čini li ti se da imaš previše upitnika koje trebaš riješiti prije toga? Muči te seks, muče te prijateljice, muči te datum... Što je s bliskoistočnom krizom i ozonskim omotačem?
    pa ajmo reći da sam, eto, svestrano zeznuta, i pravi mali baksuz...ubij me zbog toga !

i da, valjda nikad neću biti tako sretna kao ti
    Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Eh, nadam se da hoćeš. Samo, morat ćeš naučiti otvoreno razgovarati i jasno izražavati vlastite želje i stavove, bez ustručavanja. Dečko ti ne čita misli i ne može znati što ti je u glavi sve dok to ne kažeš.
    Potpisi su za budale.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

pomalo vrag odnija prisu, viruj mi...

V.I.P. Član Avatar od korisnika latoa
    Datum registracije
    18-01-08
    Starost
    27
    Poruka
    2,637
    Liked
    12 times

Kakve zaruke zar se ljudi još uvijek zaručuju

Pa zar stvarno u protekle dvije godine veze nikad niste pričali o vama u budućnosti ili o djeci... o bilokakvim planovima vezanim za vas

Nakon duge veze meni zaruke i nemaju nekog smisla, da ja odavno znam da bi on pitao i da, on odavno zna da bi pristala , sada nije vrime... kad dođe nikog neće biti briga za zaruke.
    "Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
    Nestio, sed fieri sentio et excrucior."

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Načmi temu braka, ako vidiš i čuješ da on to ne želi, li to prihvati ili ga ostavi, ovisno o tome koliko jako se želiš udati.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,753
    Liked
    88 times

Po tvojem postu se vidi da to prvenstveno želiš obavit zbog pritiska okoline....

1. Gaće ćeš mu prati samo ako te oženi ?
    2. Odrekla si se puno toga...jel to on tražio od tebe ...?
    3. Djecu i obitelj možeš imati i zasnovati bez svadbe
    4. Urnebes na kraju....ti bi uz sve ovo da on još bude romantičan ?

Ovo mi je najžešći dio....

a ja sam jedina budala koja svojemu svakodnevno pere gaće, kuha i namješta postelju

Ne,draga....to se ne naziva "budala"...to se naziva ljubav,kompromis ili najjednostavnije ZAJEDNIŠTVO.....

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

potpisujem post iznad

+
    Citat Pravi autor: ninissima Pogledaj Poruke
    ...za sad je najromantičnija stvar koju sam dobila čokoladni djed mraz iz lidl-a...I jedina, unatrag pol godine
    a da je bija iz kauflanda bi li bija bolji? raduj se malim stvarima uostalom nije materjalno najbitnije, al ako ti ne pruza nista sto te zadovoljava ili ispunjava (ne u seksualnom smislu) onda se mozda tribas zapitati sto uopce radis s nekim takvim sve u svemu razmisli malo...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

hmm.. nemoj dopustiti da drustvo toliko utjece na tebe. zbilja ti ne bi trebalo smetati sto su se tvoje frendice zarucile i sto te svako malo neko pita za udaju.

dobar dio mojih poznanica se udao s 18-20 godina zbog trudnoce.. jel to znaci da sam i ja vec trebala imati bebaca i prsten na ruci? ili, od moje 16-te me babe stalno ispituju kad cu se udat.. jbg, oglusila sam na to odavno

btw. iz tvojih prethodnih tema vidim da taj prsten nije jedini problem koji imas.. nego i manjak sexa i neka tamo cudna frendica? ispravi me ako sam nesto krivo povezala..

imate li kakvih ozbiljnijih problema pred kojima ti mozda zatvaras oci?

zasto ti ne bi nacela temu vezanu uz brak? cekanjem neces nista postici.. samo ces se nacekati doduse, ne moras cak ni sjesti s njim i ozbiljno razgovarati o tome, nego mu jednostavno iz vedra neba tu i tamo spomeni kako si vidjela prekrasan prsten, skoro si se onesvijestila, pa kako si vidjela savrseno nesto (ne znam, smisli sama) i kako jedva cekas taj dan.. ahh..

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku