| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; Tema za sve one koji će postati i koji već jesu roditelji U ovoj temi možete pitati sve kaj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Tema za sve one koji će postati i koji već jesu roditelji ![]() U ovoj temi možete pitati sve kaj vas zanima vezano uz trudnoću,bebe,itd. Ajmo jedni drugima pomoći savjetima.... Evo i pomoć u odabiru imena za dijete ![]() IMENA ZA DJECU
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 24-11-07 u 12:15. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | trudnoća i porod? ovak, obožavam klince, stalno čuvam od svih mogućih frendica bebache, to mi je stvarno veliki gušt.. ali imam jedan veliki problem koji me koči, užasavam se poroda, nikako ne podnosim bolove a znam da su pri porodu kritični.. puno sam razgovarala sa dečkom- s kojim sam već jako dugo i planiramo te stvari i rekla sam mu da za mene trudnoća dolazi u obzir jedino ako ćemo platit carski. znam, da se to možda nekima ćini balavo, al me jednostravno previše plaši i užasava sama pomisao na porod. svjesna sam da je oporavak poslije carskog puno duži i bolniji al nema veze, i na to sam spremna. zanima me da li itko od vas može reći kakav je točno oporavak poslije carskog, kako to ide dalje sa narednim trudnoćama, i dali netko isto dijeli moje mišljenje! puno hvala svima unaprijed na iskrenim odgovorima! ![]() ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Žena mi je imala problem kao i ti...strah od poroda i išla je na carski al razlog je bio kaj je beba bila krivo okrenuta.Tak da je dobila kaj je htjela Carski rez se ne plaća...jedino ako misliš rodit u privatnoj klinici.... Oporavak...prvi dan si u komi i ne znaš za sebe....dugi dan te već dižu na noge dvije sestre jel sama ne možeš i boli za poludit...suze same idu...kad pišaš boli....uglavnom da ne nabrajam puno...režu ti trbuh a ti sad zamisli za kaj sve upotrebljavaš trbušne mišiće ![]() Otprilike dva tjedna ti treba da se malo sabereš.... U pravilu....jednom carski,uvijek carski ![]() Ljudi obično misle da to nije ništa,mali rez...izvade bebu i to je to...e ne bi išlo,nije to tako jednostavno....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 24-11-07 u 12:29. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo tobro tak daleko još ne razmišljam dal bi u privatnoj, vjerojatno da.. sviđa mi se kod carskog kaj je rezić jako mali i gačice ga skroz pokriju pa se niti ne vidi.. da, na žalost čula sam da jako boli.. ![]() kolko od prilike treba da se vratiš skroz u normalu?
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Govorimo o porodu koji traje brat bratu par sati i tada boli (epiduralna ) i govorimo o oporavku od carskog reza 2 tjedna kad imas vrlo vrlo slične bolove kao pri porodu. Jeb'ga, ja bi birao "zlo" koje kraće traje.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
Rezić ![]() Ne znam kako ti to zamišljaš al to nikako nije rezić...ja sam bio po operacijama i rezan sam i šivan puno puta al kad sam vidio ženin rez od carskog trnci su me prošli.... Kroz taj "rezić" treba izvadit bebu koja je u prosjeku 50 cm duga i 3,5 kg teška ![]() Ovo ti govorim iskreno i iz iskustva,nemoj mislit da te plašim.Želim da znaš da to nije mačji kašalj....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo bez brige, pri "običnom" porodu ima kasnije bolova, istina ne tako jakih, al na primjer isto te šivaju i isto nemreš normalno spavat-samo na boku, da ne kažem da ti je muka isusova kihnut ili zakašljat a da ti suze ne dođu na oči..
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo A dobro sad....to je razlika između muškog i ženskog shvaćanja centimetara ![]() ![]() ![]() Kaj nije 10 puno ![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo OSAM ISTINA O DJECI 1. Majčinstvo-da je trebalo biti lako,nikad ne bi započelo trudovima 2. Vikanje da bi ste ušutkali svoju djecu jednako je kao da trubite kako biste upalili automobil 3. Najpametniji savjet o odgoju djece jest da uživate u djeci dok su još na vašoj strani 4. Radost majčinstva majke najjače proživljavaju kad im sva djeca napokon zaspu 5. Najljepše godine roditeljstva su one kad su djeca prevelika za dadilju a premala da bi posudila obiteljski auto 6. Tri su načina da se nešto uradi: uradi sam,plati nekome da to uradi ili zabrani djetetu da to uradi 7.Budilica je naprava za buđenje ljudi koji nemaju djecu 8. Djeca uistinu osvjetljavaju dom-nikada ne gase svjetla ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:26.