Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Može ali retko, retko kada se to dešava. Znam kome se to desilo ali takvi slučajevi su rekti. Možda imaš ...
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Uvijek sam prije gledala te scene poroda, žene se deru, vrištu pa te to još dodatno prepadne. ali mislim ako budem rađala necu se derat, to mi je onda jos vise traumatično!također me strah epiziotomije za koju sumnjam da ne boli.
ali eto, štas. blago meni, žensko sam.
posebno me strah i jaako mi je neugodno satima gola raširenih nogu stat, znam da tako sve žene
kad rađaju ali meni je to posebno teško, onda sve to nepoznato osoblje oko tebe te gleda
koje je često i drsko.
Onda još kad te uvate trudovi npr. u 3h ujutro a ti mrtav i umoran. kome se onda da rađat?
Zadnji Uredio hernija : 16-03-10 u 01:57
Da, čemu? Taman će tebe netko pitati želiš li se ili ne derati. Kad počnu bolovi derat ćeš se već u drugom mjesecu trudnoće, a kamoli kad rađala.
I za to će te boliti briga, samo ćeš se željeti riješiti bolova, procesa rađanja i sl.- gledala te cijela četa ili samo tvoja mater. A čuj, još uvijek možeš rađati u trapericama![]()
Nikom, malo odkunjaš do ujutro, pa onda udri![]()
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
hernija
![]()
![]()
stupid is as stupid does
ja sam se bila sama sebi zarekla da neću vikat, no ipak sam protisnula pokoji vapajjer nije to baš nešto šta možeš kontrolirat između trudova i razdvajanja svake košćice u tijelu (
osim brade. mislim?)
a šta se tiče tvoje pikice naočigeld svima, to će te najmanje brinit, samo čekaj da dospiješ u rađaonu![]()
strah me rađaone!
meni je neugodno stenjat ispred nepoznatih ljudi!
ma znam da sam malo blekasta, ali izržat cu ja to.
ali me strah da budem neuredna. moram lipo sredit kosu, oprat se.
Šta ti sve radi kad si u rađaoni?
radi ti se salata od krastavaca![]()