Mene je malo strah poroda....ali maaaaalo samo....prije sam govorila da ne želim nikoga na porodu, a sada bih da je dragi ipak blizu mene.
Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; mislim da ipak boli jako. nekad kad "curim" padam al, doslovno, u nesvijest od bolova!...
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
Mene je malo strah poroda....ali maaaaalo samo....prije sam govorila da ne želim nikoga na porodu, a sada bih da je dragi ipak blizu mene.
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
Ako hoćeš da je dragi s tobom, onda ćete morat na tečaj
Bar za Petrovu treba....
Koliko ja znam da treba za sve...
Brat je išao sa svojom na S.D.
stupid is as stupid does
Za Petrovu sam ziher al za ostale ne znam....Meni su ta predavanja bila super![]()
ajde se snimi kak si naučio pravilno disat pa nam pošalji! hočeš?![]()
" Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva,
šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje,
brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!"
ja svoga nebi kraj sebe,ni u ludilu....kakav je još bi i njega morala tješiti i brinuti se da mu se šta ne desi.....jedino bi možda htjela da vidi šta znači biti žena....
Ja nisam bio na porodu jer je bila epidemija gripe i zatvorili su odjel
a bas sam htio ici.
Neki dan je frend dobio curicu i bio je na porodu rekao je da je to najljepse sto je dozivio u zivotu.
ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva
Slicke su podjeljene Jao Dadyyy
ak je tako,tko sam onda ja da mu to zabranim....istina da je to trenutak koji bi trebali obadvoje podjeliti,al nekako neznam....nebi htjela da me gleda u takvom stanju,al ako njemu nebi smetalo...ok