| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; ja mislim da bi se moj sastavio sa podom isti čas!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo ja mislim da bi se moj sastavio sa podom isti čas!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Moj ne bi....moj je faca!!! ![]() šalim se ja.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Ja sam htio bit prisutan na porodu,prošao sam tečaj , iskeširo 4 glave,nabrijal se kak bu super i na kraju žena ode na carski ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo To ona tebi iz inata... ![]() Ako cure misle da ono literature što imam može biti od koristi nek kažu, pa ću probati negdje staviti da bude dostupno i drugima. ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
zakon!!!E....ali nije ti to zadnje dijete, zar ne. Na idućih 6 poroda ćeš biti!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo 6 ![]() Eventualno još jedno al sumnjam....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo zato ja u startu kažem ili carski il nikak!! oš neš bangladeš!! lol
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo a neznam šta je pametnije....odbolovati to par sati pa za par dana kući ili preskočiti bolove pa na carski a onda bolovati mjesec dana. kažu da poslje carskog ta rana jako boli,nemožeš hodati,pišati... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

, iskeširo 4 glave,nabrijal se kak bu super i na kraju žena ode na carski