| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; da, sve sam to čula, al kad si ne mogu zamislit da prolazimkroz taj porod.. stvarno ne mogu.. nek boli ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo da, sve sam to čula, al kad si ne mogu zamislit da prolazimkroz taj porod.. stvarno ne mogu.. nek boli kasnije, al ona glava neće iz mene tim putem.. ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #42 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo moram vam ovo ispričat.. frendica trudna 7 tjedana, i bila sam jučer s njom na ultrazvuku i kaže teta doktorica da je beba velika samo 6mm a da joj se već vide male ruke, mala usta i nosnice, i pazite ovo, kaže da se pomoču nekog jakog ultrazvučnog aparata već može raspoznati šarenica!! ja sam se rastopila tam na onom malom stolčeku kraj nje... i prvi put sam čula otkucaje srca.. joj kak je to slatko!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 621
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porod ajme i sama pomisao na porod me ježi!!!! da nešto od 3 i po kile izlazi iz moje ..... ![]() i još da netko stoji do mene i kao me tješi a ja jebem sve po spisku... a-a.... mislim da muškarcima definitivno nije mjesto u rađaoni...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: porod tema o porodima i trudnoći je otvorena pod: ŽIVOT UDVOJE! tamo ima odgovora i na ovo pitanje! ![]()
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: porod osobno sam prosla prvi porod bez,a drugi sa muzem i mogu ti reci da je puno lakse kad su s tobom,bolje se osijecas,a i sestre su bolje kad nisi sama.a i njima je to super iskustvo.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: trudnoća i porod? Citat:
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

Ja neznam kaj ti sve guraš...!