Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; da, sve sam to čula, al kad si ne mogu zamislit da prolazimkroz taj porod.. stvarno ne mogu.. nek boli ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-11-07, 21:16   #41 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo

da, sve sam to čula, al kad si ne mogu zamislit da prolazimkroz taj porod.. stvarno ne mogu..
nek boli kasnije, al ona glava neće iz mene tim putem..
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 23:34   #42 (permalink)
prof. Foruma

L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo

moram vam ovo ispričat..

frendica trudna 7 tjedana, i bila sam jučer s njom na ultrazvuku i kaže teta doktorica da je beba velika samo 6mm a da joj se već vide male ruke, mala usta i nosnice, i pazite ovo, kaže da se pomoču nekog jakog ultrazvučnog aparata već može raspoznati šarenica!!

ja sam se rastopila tam na onom malom stolčeku kraj nje...

i prvi put sam čula otkucaje srca.. joj kak je to slatko!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:21   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto
porod

djevojčice, djevojke, žene...

moje pitanje je prisustvo muškarca prilikom poroda?

želite li da je uz vas, smatrate li da je bolje da su vani?

osobno ne bi željela, ukoliko to nije njegova želja.
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:47   #44 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-10-06
Godina: 20
Poruka: 621
Lucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz maseLucia se izdvaja iz mase
Re: porod

ajme i sama pomisao na porod me ježi!!!! da nešto od 3 i po kile izlazi iz moje .....

i još da netko stoji do mene i kao me tješi a ja jebem sve po spisku... a-a.... mislim da muškarcima definitivno nije mjesto u rađaoni...
THE SEX
Lucia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 23:07   #45 (permalink)
prof. Foruma

tema o porodima i trudnoći je otvorena pod: ŽIVOT UDVOJE!
tamo ima odgovora i na ovo pitanje!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 08:42   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
da nešto od 3 i po kile izlazi iz moje .....
Kad ulazi, onda nije problem, vjerojatno..
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 11:25   #47 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Dar 3 kg?? Ja neznam kaj ti sve guraš...!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 11:32   #48 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Dar 3 kg?? Ja neznam kaj ti sve guraš...!
Ja nisam spominjao kile. Ja sam samo primjetio točno ono što sam napisao

Moje riječi se opet izvrću
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 17:23   #49 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: kontrolaleta Pogledaj Poruke
djevojčice, djevojke, žene...

moje pitanje je prisustvo muškarca prilikom poroda?

želite li da je uz vas, smatrate li da je bolje da su vani?

osobno ne bi željela, ukoliko to nije njegova želja.
osobno sam prosla prvi porod bez,a drugi sa muzem i mogu ti reci da je puno lakse kad su s tobom,bolje se osijecas,a i sestre su bolje kad nisi sama.a i njima je to super iskustvo.
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 17:40   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu
Re: trudnoća i porod?

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
ovak, obožavam klince, stalno čuvam od svih mogućih frendica bebache, to mi je stvarno veliki gušt..

ali imam jedan veliki problem koji me koči, užasavam se poroda, nikako ne podnosim bolove a znam da su pri porodu kritični.. puno sam razgovarala sa dečkom- s kojim sam već jako dugo i planiramo te stvari i rekla sam mu da za mene trudnoća dolazi u obzir jedino ako ćemo platit carski.

znam, da se to možda nekima ćini balavo, al me jednostravno previše plaši i užasava sama pomisao na porod.
svjesna sam da je oporavak poslije carskog puno duži i bolniji al nema veze, i na to sam spremna.
zanima me da li itko od vas može reći kakav je točno oporavak poslije carskog, kako to ide dalje sa narednim trudnoćama, i dali netko isto dijeli moje mišljenje!

puno hvala svima unaprijed na iskrenim odgovorima!
carski nemozes platiti kod nas.carski rade samo kad se izmucis ko majmun.mi smo balkan ne zaboravi.oporavak poslije carskog traje oko mijesec dana to ovisi od osobe do osobe.poslije jednog carskog vecinom je svaki daljnji porod na carski no to nije pravilo.porod boli ali ja ti carski nebi preporucila.ako si spremna na mijesec dana bolnog oporavka nije li logicnije istrpiti jedan bolan dan obicnog poroda.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108