| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu carski nemozes platiti kod nas.carski rade samo kad se izmucis ko majmun.mi smo balkan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudnoća i porod? Citat:
možeš platit kod nas, košta oko 4500 pa do 7000kn. išla mi je sestrična na carski.. znam da je oporavak dug,ali jednostavno ne bih mogla porod normalnim putem.. ne mogu to ni zamisliti jer me jeza hvata od toga.. spremna sam mjesec dana trpit bolove samo da ne rodim prirodnim putem ![]() možda je logičnije, al u mom slučaju nemoguće!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,060
![]() ![]() ![]() | Re: porod Citat:
Mislim da je to još i dobro. Moj stari je imao 5 kila kad se rodio. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: trudnoća i porod? Citat:
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #54 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: trudnoća i porod? Citat:
točno je ovo što kažeš, samo nikad nebih rodila u državnim bolnicama, mesari su, ne sviđa mi se pristup, baš ovaj koji si opisala-niti te pitaju, niti nemaju osjećaja, niti imaju sluha za to da bi ženama trebali u tim trenucima maximalno olakšat a ne ih šutirat ko životinje a to je čest pristup u našim bolnicama! na žalost! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: trudnoća i porod? Citat:
tebi puno srece
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo sve je to normalono i samo netreba praviti oko toga veliku buku,sve su rodile pa ćemo i mi tako....ja ću sebi zamišljati isto kao kad sam išla na ispite pa si govorila "nećeš se niti okrenuti a već ćeš sjediti i komentirati kako je bilo"...kako su prije,ćubnu iza grma,2-3 puta stisnu i gotovo....mislim da su ti trudovi i to sve puno više u našoj glavi... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Do sada se nisam bojala......sada sam sva u panici....gle, šta ste mi napravili!!! Buaaaaaaaaaaa
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #58 (permalink) | ||
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
Mislim da to ovisi o d doktora do doktora.... Što se tiče Petrove bolnice žena i ja imamo samo lijepe uspomene.Od doktora do čistačice svi su ok,ljubazni,pristupačni i spremni pomoći a kaj je najvažnije spremni su te i saslušati ako ti nekaj treba ili ako ti nekaj nije jasno.... Citat:
Ma daj se opusti ![]() Sve će biti ok ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||
| | |
| | #59 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
žalosno al istinito! baš mi je drago da vam je to ostalo u lijepom sjećanju! ![]()
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo stalno gledam na RTL2 one porode......mislim da klinca nikad neću pustiti van....Neka bude unutra ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

Mislim da je to još i dobro. Moj stari je imao 5 kila kad se rodio. 
Grijesiti je ljudski ...