Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu carski nemozes platiti kod nas.carski rade samo kad se izmucis ko majmun.mi smo balkan ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-12-07, 22:29   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: trudnoća i porod?

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
carski nemozes platiti kod nas.carski rade samo kad se izmucis ko majmun.mi smo balkan ne zaboravi.oporavak poslije carskog traje oko mijesec dana to ovisi od osobe do osobe.poslije jednog carskog vecinom je svaki daljnji porod na carski no to nije pravilo.porod boli ali ja ti carski nebi preporucila.ako si spremna na mijesec dana bolnog oporavka nije li logicnije istrpiti jedan bolan dan obicnog poroda.

možeš platit kod nas, košta oko 4500 pa do 7000kn. išla mi je sestrična na carski..

znam da je oporavak dug,ali jednostavno ne bih mogla porod normalnim putem.. ne mogu to ni zamisliti jer me jeza hvata od toga.. spremna sam mjesec dana trpit bolove samo da ne rodim prirodnim putem

možda je logičnije, al u mom slučaju nemoguće!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 22:44   #52 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,060
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase
Re: porod

Citat:
Pravi autor: Lucia Pogledaj Poruke
ajme i sama pomisao na porod me ježi!!!! da nešto od 3 i po kile izlazi iz moje .....

i još da netko stoji do mene i kao me tješi a ja jebem sve po spisku... a-a.... mislim da muškarcima definitivno nije mjesto u rađaoni...
Mislim da je to još i dobro. Moj stari je imao 5 kila kad se rodio.
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 06:22   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,591
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
možeš platit kod nas, košta oko 4500 pa do 7000kn. išla mi je sestrična na carski..

znam da je oporavak dug,ali jednostavno ne bih mogla porod normalnim putem.. ne mogu to ni zamisliti jer me jeza hvata od toga.. spremna sam mjesec dana trpit bolove samo da ne rodim prirodnim putem

možda je logičnije, al u mom slučaju nemoguće!
tebe je netko posteno isprepadao i zao mi je zbog toga.nazalost kad beba hoce van ona ide van a ostalo ovisi gdje si.sto ako trudove nedobijes blizu bolnice gdje si platila carski ?kod nas u bolnicicarski nemozes uplatiti a i tokom poroda te uopce ne pitaju kako zelis roditi osim ako si isla na tecaj za porod na stolici, u vodi ili sl.prosla sam to dvaput i znam kakvi su doktori.a tezina poroda ovisi od osobe do osobe.mozda tvoj nebude tezak pa se iznenadis.nedaj da te strah od poroda sprijeci da uzivas u svojoj trudnoci jer to je neponovljv dozivljaj.nemoj to propustit,opusti se i ostalo ce biti ok.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 10:08   #54 (permalink)
prof. Foruma

L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
tebe je netko posteno isprepadao i zao mi je zbog toga.nazalost kad beba hoce van ona ide van a ostalo ovisi gdje si.sto ako trudove nedobijes blizu bolnice gdje si platila carski ?kod nas u bolnicicarski nemozes uplatiti a i tokom poroda te uopce ne pitaju kako zelis roditi osim ako si isla na tecaj za porod na stolici, u vodi ili sl.prosla sam to dvaput i znam kakvi su doktori.a tezina poroda ovisi od osobe do osobe.mozda tvoj nebude tezak pa se iznenadis.nedaj da te strah od poroda sprijeci da uzivas u svojoj trudnoci jer to je neponovljv dozivljaj.nemoj to propustit,opusti se i ostalo ce biti ok.
baš suprotno, svi me uvjeravaju da to nije tolko niti bolno niti strašno i da na kraju to ostane najljepša uspomena.. svejedno, teško mi je povjerovat u to..
točno je ovo što kažeš, samo nikad nebih rodila u državnim bolnicama, mesari su, ne sviđa mi se pristup, baš ovaj koji si opisala-niti te pitaju, niti nemaju osjećaja, niti imaju sluha za to da bi ženama trebali u tim trenucima maximalno olakšat a ne ih šutirat ko životinje a to je čest pristup u našim bolnicama! na žalost!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 10:46   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,591
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
baš suprotno, svi me uvjeravaju da to nije tolko niti bolno niti strašno i da na kraju to ostane najljepša uspomena.. svejedno, teško mi je povjerovat u to..
točno je ovo što kažeš, samo nikad nebih rodila u državnim bolnicama, mesari su, ne sviđa mi se pristup, baš ovaj koji si opisala-niti te pitaju, niti nemaju osjećaja, niti imaju sluha za to da bi ženama trebali u tim trenucima maximalno olakšat a ne ih šutirat ko životinje a to je čest pristup u našim bolnicama! na žalost!
da to je zalosno
tebi puno srece
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 10:52   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo

sve je to normalono i samo netreba praviti oko toga veliku buku,sve su rodile pa ćemo i mi tako....ja ću sebi zamišljati isto kao kad sam išla na ispite pa si govorila "nećeš se niti okrenuti a već ćeš sjediti i komentirati kako je bilo"...kako su prije,ćubnu iza grma,2-3 puta stisnu i gotovo....mislim da su ti trudovi i to sve puno više u našoj glavi...
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 15:35   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Do sada se nisam bojala......sada sam sva u panici....gle, šta ste mi napravili!!! Buaaaaaaaaaaa
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 19:20   #58 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,497
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Mesari !?

Mislim da to ovisi o d doktora do doktora....
Što se tiče Petrove bolnice žena i ja imamo samo lijepe uspomene.Od doktora do čistačice svi su ok,ljubazni,pristupačni i spremni pomoći a kaj je najvažnije spremni su te i saslušati ako ti nekaj treba ili ako ti nekaj nije jasno....

Citat:
Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
Do sada se nisam bojala......sada sam sva u panici....gle, šta ste mi napravili!!! Buaaaaaaaaaaa

Ma daj se opusti
Sve će biti ok

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 21:45   #59 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Mesari !?

Mislim da to ovisi o d doktora do doktora....
Što se tiče Petrove bolnice žena i ja imamo samo lijepe uspomene.Od doktora do čistačice svi su ok,ljubazni,pristupačni i spremni pomoći a kaj je najvažnije spremni su te i saslušati ako ti nekaj treba ili ako ti nekaj nije jasno....
ovakve se stvari po našim bolnicama jako rijetko događaju!
žalosno al istinito!
baš mi je drago da vam je to ostalo u lijepom sjećanju!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 13:38   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

stalno gledam na RTL2 one porode......mislim da klinca nikad neću pustiti van....Neka bude unutra
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111