| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: L o r e n a ovakve se stvari po našim bolnicama jako rijetko događaju! žalosno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo tri prijateljice su mi rodile u petrovoj, a seka i sestrična na Sv. Duhu.. i sve imaju jako loša iskustva upravo zato jer su im se doktori jako zamjerili.. kažu da bi im doktori dosta olakšali da su se prema njim odnosili normalno a ne tak površno, živčano i s nerazumjevanjem.. oni to gledaju svaki dan, pa više nemaju baš osjećaja da je to ipak bolno iskustvo i da bi trebali ipak malo više razumjevanja pokazat.. eto, to me plaši dosta! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Nefertiti...kako napreduje malo čudo ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
kaj ces biti mirnija ako ti nabaci kiseli smjesak?? mislim da su nasi mladi doktori na europskoj razini..
__________________ daj bann | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo A za mlađe članove, da ne moramo objašnjavati kako cijela stvar s trudnoćom ide od početka do kraja, red je staviti i upute. Za razliku od naših odgovornih, Japanci su se sjetili staviti upute na vagone podzemne željeznice... ![]()
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Citat:
u privatnim klinikama sve je uređeno po daleko višim standardima, i kažem pristup svakoj ženi je individualan. ne kažem da su državne bolnice zastarile opremom, što više aparatura se po svim bolnicama obnovila, ai imamo vrhunske stručnjake na tom područja.. samo šteta što ih je jako velika večina preuobražena i prebahata. kad je tako, radije bih platila i bila tretirana kako želim nego slušala stresavanja, i gledala njihova namrgođena lica, nestrpljenje i nerazumjevanje. ako već mogu birati biram radije privatnu kliniku!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Ajoj,,,,,,ma sve 5. Gutam knjige koje sam nadobivala na poklon, rigam, pišam svakih 9 sekundi, ali sam najsretnija....Prejebeno!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Ajd super ![]() Jesu hormoni još u normali ili imaš ispade ![]() ![]() Joj kad se sjetim svoje žene....doslovno iz sata u sat je mijenjala raspoloženje. U jednom trenutku sve super a onda... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #69 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Nemam neke ispade. Sve je (ZASAD) ok. Jedino mi se čini da sam pretjerano emotivna. Plačem 19 puta dnevno.....Mislim, nekidan mi je dragi bio u dućanu i kupio mi je kinder bueno....cmizdrila sam pola sata jer sam bila dirnuta.......Možda to nema veze sa trudnoćom...m,ožda sam samo bila dirnuta. hehe
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo ![]() To je tek početak ![]() Joj...kaj ga tek čeka ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.