| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo u Društvo forumu; jadan, jelda?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,671
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo jadan, jelda? ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo ![]() Al ja to više ne bi prolazio ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #73 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Tvoja žena znači bila jako pod utjecajem hormona?!?! Ja bih prošla sve još sto puta!!! Sada sam već nenadjebivo sretna....a kako ću tek biti!!!!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo O da...ona je imala takve faze živčanoće da mi je došlo da tražim razvod ![]() Sve je to ok,sretna si ti sretan je sigurno i tvoj dragi... Kad ti počnu hormoni radit vjerujem da u tim trenucima on neće bit toliko sretan kao ti ![]() Al dobro...sve je to za ljude.... Sve to zaboraviš onog trenutka kad osjetiš svoje dijete u naručju,kad ga hraniš,kad ti zaspe na ramenu.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 17-12-07 u 19:58. |
| | |
| | #75 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo A da ja njega sad natjeram da potpiše da me se neće odreći, ma kako nepodnošljiva bila, ha?!?!!? ![]()
| | |
| | #76 (permalink) |
| Purger | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Nefertiti,kako si Kako napredujete ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #79 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Vinogradskoj...valjda. Wolf super mi je ono!!! Bebe pjevaju hehehee ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! Zadnji Uredio Nefertiti : 13-01-08 u 16:44. |
| | |
| | #80 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pitanja i odgovori vezani uz trudnoću i roditeljstvo Promijenila sam mišljenje...Sv. Duh-privatno rodilište od Podobnika.....
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.