Pa ako si joj dosad kupio sve živo ne znam što očekuješ da ti kažu ljudi koji tvoju curu uopće ne poznaju. S njom si 3 godine a ne znaš što voli?![]()
Raspravljate o temi Pokloni u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Narode u vezi sam sa djevojkom vec 3 godine, dajte mi pomozite sto da joj kupim za rodjendan??? vec sam ...
Pa ako si joj dosad kupio sve živo ne znam što očekuješ da ti kažu ljudi koji tvoju curu uopće ne poznaju. S njom si 3 godine a ne znaš što voli?![]()
ma znam ja sto ona voli,samo zalin neko jako lijepo iznanadjenje......
Ako želiš da baš padne na guzu kupi joj dildo. Ja sam to jednom napravija i nije me ostavila... dapače...
Biljku.
Valjda zato kaj ja hoću neki kaktus onda svima govorim da kupe biljku kao poklon.
(Moram li napominjati da su mi svi do sad kaktusi uginuli, uglavnom požutili... ne znam koja je to vrsta mržnje biljaka prema mojoj personi, ali nisu okej prema meni)
A imaš još uvijek nakit; naušnice, naruknice, lančić, broševi...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Ako želiš da baš padne na guzu podmetni joj nogu
Dosadno mi pa serem![]()
Kupi joj knjigu
Kupi joj vodič kroz galaksiju za autostopere, biće joj čudno tu večer, al zahvaljivaće ti kad pročita
kupio sam i knjigu do sada,narukvicu, nakit....
psića!!!
Ja samo nemoj životinju, pa nije to predmet. Ako kažeš da si joj kupio sve moguće dosad ovaj rođendan ju onda iznenadi nečim ne-materijalnim.