| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pokloni u Društvo forumu; Narode u vezi sam sa djevojkom vec 3 godine, dajte mi pomozite sto da joj kupim za rodjendan??? vec sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-10-07 Godina: 23
Poruka: 49
![]() | Pokloni Narode u vezi sam sa djevojkom vec 3 godine, dajte mi pomozite sto da joj kupim za rodjendan??? vec sam joj kupio sve zivo; mobitel; parfem; gacice; grudnjak; odjevne predmete..... Dakle mora biti nesto do sada nepoznato i sto bi ju iznenadilo da bi pala na guzu.... Unaprijed hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Pa ako si joj dosad kupio sve živo ne znam što očekuješ da ti kažu ljudi koji tvoju curu uopće ne poznaju. S njom si 3 godine a ne znaš što voli? ![]()
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Biljku. ![]() Valjda zato kaj ja hoću neki kaktus onda svima govorim da kupe biljku kao poklon. (Moram li napominjati da su mi svi do sad kaktusi uginuli, uglavnom požutili... ne znam koja je to vrsta mržnje biljaka prema mojoj personi, ali nisu okej prema meni )A imaš još uvijek nakit; naušnice, naruknice, lančić, broševi...
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Pokloni Ako želiš da baš padne na guzu podmetni joj nogu ![]() Dosadno mi pa serem ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Ja samo nemoj životinju, pa nije to predmet. Ako kažeš da si joj kupio sve moguće dosad ovaj rođendan ju onda iznenadi nečim ne-materijalnim.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
![]() |
| Tagovi: pokloni |
« vjenčanja
|
Tko plaća piće? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:33.