Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Pokloni u Društvo forumu; Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-10-07, 09:40   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Pokloni

Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) skoče od nekud (do tad moraju bit sakriveni). Zaderu se "SRETAN ROĐENDAN!"
I dok ona diže dupe s poda, izvadiš tortu iz frižidera.

To neće zaboravit nikad!

Ili se spakiraj u neku kutiju i pošalji joj se poštom.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 23:36   #12 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Neznam, meni su najbolji oni koje sam napraviš... pa makar to bile i dvije žice spojene u srčeko ili u lisice
Neznam, nekako su najorginalniji i najiskreniji.

(kašalj, kašalj - skoro mi rođendan ja bi kaktus).
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 14:06   #13 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
(kašalj, kašalj - skoro mi rođendan ja bi kaktus).

Stvarno? A baš sam si mislila kaj da ti kupim.

Znam da imaš ca. 2354876 vrsta biljaka u svojoj kući, pa rekoh nije valjda da bi još koju.

A dobro.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 14:26   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

[quote=Dar1;520162]Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) skoče od nekud (do tad moraju bit sakriveni). Zaderu se "SRETAN ROĐENDAN!"
I dok ona diže dupe s poda, izvadiš tortu iz frižidera.

To neće zaboravit nikad!

Ili se spakiraj u neku kutiju i pošalji joj se poštom.[/QUOTE

???-evo ja sam žensko i ovo mi se jako sviđa....ili....izvedi ju na romantičnu večeru i pokloni joj ružu-alaj sam se raznježila-???
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 14:56   #15 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Stvarno? A baš sam si mislila kaj da ti kupim.

Znam da imaš ca. 2354876 vrsta biljaka u svojoj kući, pa rekoh nije valjda da bi još koju.

A dobro.
Ma znaš da ja volim nekaj kaj ne traži paženje i maženje.

P.S. Ruže su "izlizan" poklon
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 16:04   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Plati joj masažu ili vikend u spa toplicama........
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-07, 17:23   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

jbg,nemos to trazit tak preko foruma..vidis da svi koji su tu nest napisali,da su napisali razlicite stvari..netko nest voli,tak da..morat ces to sam..ipak najbolje poznas svoju curu..
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 10:13   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

kupi joj ulaznice za nesto sto vec voli.. ili odite na nekakav izlet.. ili joj jednostavno kupi auto, jer koliko sam vidjela to jos nisi kupio..
Star 22-12-07, 17:59   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

budi kreativan za promjenu
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 11:34   #20 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Vibrator.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pokloni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108