| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Pokloni u Društvo forumu; Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) skoče od nekud (do tad moraju bit sakriveni). Zaderu se "SRETAN ROĐENDAN!" I dok ona diže dupe s poda, izvadiš tortu iz frižidera. To neće zaboravit nikad! Ili se spakiraj u neku kutiju i pošalji joj se poštom. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Neznam, meni su najbolji oni koje sam napraviš... pa makar to bile i dvije žice spojene u srčeko ili u lisice ![]() Neznam, nekako su najorginalniji i najiskreniji. (kašalj, kašalj - skoro mi rođendan ja bi kaktus).
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Pokloni [quote=Dar1;520162]Ako je hoćeš stvarno iznenadit, a ne znaš šta kupit, pozovi je kod sebe, a nekoliko prijatelja (koje ona voli) skoče od nekud (do tad moraju bit sakriveni). Zaderu se "SRETAN ROĐENDAN!" I dok ona diže dupe s poda, izvadiš tortu iz frižidera. To neće zaboravit nikad! Ili se spakiraj u neku kutiju i pošalji joj se poštom.[/QUOTE ???-evo ja sam žensko i ovo mi se jako sviđa....ili....izvedi ju na romantičnu večeru i pokloni joj ružu-alaj sam se raznježila-??? |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Citat:
![]() P.S. Ruže su "izlizan" poklon
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pokloni Plati joj masažu ili vikend u spa toplicama........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Pokloni jbg,nemos to trazit tak preko foruma..vidis da svi koji su tu nest napisali,da su napisali razlicite stvari..netko nest voli,tak da..morat ces to sam..ipak najbolje poznas svoju curu.. ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pokloni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:10.