| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Dakle, u vezi ste s Mr. Savršenim, on je pažljiv, zgodan, a tek što je pametan i duhovit, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Dakle, u vezi ste s Mr. Savršenim, on je pažljiv, zgodan, a tek što je pametan i duhovit, sve što vi tražite. Uz to ima i brrrrrrrrrrdo love. DEtaljno isplanirate vaše vjenčanje i sve izgleda kao iz bajke dok on ne "predloži" (tj. inzistira) da potpišete PREDBRAČNI UGOVOR ![]() Pristajete li na to? (za muške je u pitanju Miss Savršena) Biste li vi, da imate ogromno bogatstvo i planirate brak s nekim, zaštitili svoju imovinu na takav način? Zadnji Uredio vatra : 13-07-07 u 06:52. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Naivno, možda i arhaično, ću reći da nikada ni od koga ne bih tražio potpisivanje takvog ugovora, niti bih pristao potpisati nešto slično. Ali ja datiram iz nekog drugog vremena pa mislim da moj stav i nije mjerodavan.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? da imam 70 godina, oko milijardu dolara, u garaži Ferrari Murcielago a žensku od 25 godina odmah bi trežio predbračni da vidm jel samnom zbog mog smežuranog ali ipak sexy izgleda ili... ma zbog izgleda je, ništa predbračni! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Ja bi potpisala ugovor ukoliko ne bi bio baš omalovažavajući, nešto tipa "ako se rastavimo djeca idu meni (tj. njemu) a mojoj ženi plaćam neku svotu da ih ne vidi i nema s njima kontakt". To ne bi potpisala, pa makar se nikad za Savršenka ne udala. Pročitala bi i dogovorili bi smo se. Ne mogu kategorički reći "BI" ili "NE BI", ovisi o situaciji i onome kaj piše u ugovoru koji on predlaže.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
f550 maranello...
__________________ Dum spiro, spero. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Mislim da dijelim Anthlonovo mišljenje- imam određenu averziju prema takvim stvarima... I kakva bi to žena bila kad me ne bi htjela uzdržavati, i željela da budem zbrinut nakon razvoda? ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? To bi bila dobra žena. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Sad vjerujem natpisu na tvojoj majici. Kako si zločesta.... ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

...