U Bechtelu imaju jednu izreku:
Ako možeš vjerovati čovjeku na riječ - možeš vjerovati i ugovoru.
Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Dakle, u vezi ste s Mr. Savršenim, on je pažljiv, zgodan, a tek što je pametan i duhovit, sve što ...
Zadnji Uredio vatra : 13-07-07 u 07:52
U Bechtelu imaju jednu izreku:
Ako možeš vjerovati čovjeku na riječ - možeš vjerovati i ugovoru.
Naivno, možda i arhaično, ću reći da nikada ni od koga ne bih tražio potpisivanje takvog ugovora, niti bih pristao potpisati nešto slično.
Ali ja datiram iz nekog drugog vremena pa mislim da moj stav i nije mjerodavan.
da imam 70 godina, oko milijardu dolara, u garaži Ferrari Murcielago a žensku od 25 godina odmah bi trežio predbračni da vidm jel samnom zbog mog smežuranog ali ipak sexy izgleda ili... ma zbog izgleda je, ništa predbračni!
![]()
Dum spiro, spero.
Ja bi potpisala ugovor ukoliko ne bi bio baš omalovažavajući, nešto tipa "ako se rastavimo djeca idu meni (tj. njemu) a mojoj ženi plaćam neku svotu da ih ne vidi i nema s njima kontakt". To ne bi potpisala, pa makar se nikad za Savršenka ne udala.
Pročitala bi i dogovorili bi smo se. Ne mogu kategorički reći "BI" ili "NE BI", ovisi o situaciji i onome kaj piše u ugovoru koji on predlaže.
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Mislim da dijelim Anthlonovo mišljenje- imam određenu averziju prema takvim stvarima... I kakva bi to žena bila kad me ne bi htjela uzdržavati, i željela da budem zbrinut nakon razvoda?![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.
To bi bila dobra žena.![]()
Far too many people are LOOKING for the right person, insted of
trying to BE the right person.
Gloria Steinem
Sad vjerujem natpisu na tvojoj majici. Kako si zločesta....![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.