Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Dakle, u vezi ste s Mr. Savršenim, on je pažljiv, zgodan, a tek što je pametan i duhovit, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-07, 06:45   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Thumbs up predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?

Dakle, u vezi ste s Mr. Savršenim, on je pažljiv, zgodan, a tek što je pametan i duhovit, sve što vi tražite. Uz to ima i brrrrrrrrrrdo love.
DEtaljno isplanirate vaše vjenčanje i sve izgleda kao iz bajke dok on ne "predloži" (tj. inzistira) da potpišete PREDBRAČNI UGOVOR
Pristajete li na to?

(za muške je u pitanju Miss Savršena)

Biste li vi, da imate ogromno bogatstvo i planirate brak s nekim, zaštitili svoju imovinu na takav način?

Zadnji Uredio vatra : 13-07-07 u 06:52.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 07:18   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 766
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes
Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?

U Bechtelu imaju jednu izreku:
Citat:
Ako možeš vjerovati čovjeku na riječ - možeš vjerovati i ugovoru.
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 07:25   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Naivno, možda i arhaično, ću reći da nikada ni od koga ne bih tražio potpisivanje takvog ugovora, niti bih pristao potpisati nešto slično.

Ali ja datiram iz nekog drugog vremena pa mislim da moj stav i nije mjerodavan.
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 07:52   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 24
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

da imam 70 godina, oko milijardu dolara, u garaži Ferrari Murcielago a žensku od 25 godina odmah bi trežio predbračni da vidm jel samnom zbog mog smežuranog ali ipak sexy izgleda ili... ma zbog izgleda je, ništa predbračni!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 09:36   #5 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Belial Pogledaj Poruke
u garaži Ferrari Murcielago...
ovo je skoro pa nemoguće imat u garaži ...

I mislim da ne bi išao na potpisivanje nikakvog ugovora, makar to i nije blesava stvar.
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 09:51   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja bi potpisala ugovor ukoliko ne bi bio baš omalovažavajući, nešto tipa "ako se rastavimo djeca idu meni (tj. njemu) a mojoj ženi plaćam neku svotu da ih ne vidi i nema s njima kontakt". To ne bi potpisala, pa makar se nikad za Savršenka ne udala.

Pročitala bi i dogovorili bi smo se. Ne mogu kategorički reći "BI" ili "NE BI", ovisi o situaciji i onome kaj piše u ugovoru koji on predlaže.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 10:52   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Poruka: 316
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
ovo je skoro pa nemoguće imat u garaži ...

I mislim da ne bi išao na potpisivanje nikakvog ugovora, makar to i nije blesava stvar.
moja greška... previše cedevite ujutro...
f550 maranello...
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 12:20   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Mislim da dijelim Anthlonovo mišljenje- imam određenu averziju prema takvim stvarima... I kakva bi to žena bila kad me ne bi htjela uzdržavati, i željela da budem zbrinut nakon razvoda?
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 13:12   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

To bi bila dobra žena.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 13:20   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Sad vjerujem natpisu na tvojoj majici. Kako si zločesta....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103