| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; ma jebo ugovor..samo josh papirologije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 41
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Da, kada bih se ponovo udavala inzistirala bih na takvom ugovoru:mora se znati što je čije- čist račun,duga ljubav (i kratka brakorazvodna parnica). Znači:dijelimo ono što smo skupa stekli i to popola!! Ende! |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-03-08 Godina: 23
Poruka: 3
![]() | Nije važno imaš li hrpu novca ili samo neku stariju kućicu koju dijeliš sa sestrom ili bratom i svatko ima 25 kvadrata. Predbračni ugovor - DA. Ništa ti neće biti od tog papira pohranjenog negdje u nekoj ladici ili gdje već. A jednom, tko zna, ne daj Bože možda budeš zahvaljivala što je tamo jer će vas oboje riješiti komplikacija. Isto tako ne bude li trebao, pa super, eto - istrunuti će u istoj toj ladici. To niti znači da se ne volite niti da već mislite na razvod, jednostavno treba biti realan, i bolje spriječiti nego liječiti. ![]() Lijepo stečeno prije braka nije upitno, stečeno u braku pola - pola i mirna bosna. Zadnji Uredio daidza : 19-03-08 u 12:57. |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Da, pogotovo jer je sve više brakova na vrat- na nos, i čak na vjenčanju znaju da su promašili (ebi ga, bebica na putu ili neka druga vrsta ''ucjene'', što je još gore), i onda mi je to kao logično nameće, a same statistike (dobro, statistika je točan broj netočnih podataka, hehe) pokazuju koliki je posotak razvoda, svaki put se sledim kad to vidim, pa prema tome da netko ostane ''kratkih rukava'' nakon što je s nekim proveo 3 godine, nije u redu... a to mi je osobito super radi sponzoruša, moš' im mislit face kad im takvo nešto predložiš, ja mislim da bih ja danima vrištala od smijeha kad bih to vidjela... nije to nikakav administracijski bauk, a kasnije se lupaš nogom u guzicu od sreće osobno nikad ne bih to uradila, jer se neću udati na vrat na nos (ako me ikad itko bude htio ženit, ccc ), ali budući da sam u skorije vrijeme bila na par vjenčanja gdje nisam nimalo optimistična pišem vam ovaj post... |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Sve ovisi o tome šta u ugovoru piše, ali, ako je on gdin. Savršeni, mislim da se isplati riskirati i uzeti ga u kompletu sa papirom...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

Predbračni ugovor - DA. Ništa ti neće biti od tog papira pohranjenog negdje u nekoj ladici ili gdje već. A jednom, tko zna, ne daj Bože možda budeš zahvaljivala što je tamo jer će vas oboje riješiti komplikacija. Isto tako ne bude li trebao, pa super, eto - istrunuti će u istoj toj ladici. To niti znači da se ne volite niti da već mislite na razvod, jednostavno treba biti realan, i bolje spriječiti nego liječiti. 

),