| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; protiv sam predbračnih ugovora...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #105 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 161
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? da meni netko postavi uvjet predbračni ugovor ili ništa od braka, ja bi se vjerojatno uvrijedila. nekako me to asocira na nedostatak povjerenja. mada stariji i mudriji uvijek kažu "predbračni ugovor" ![]() |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Predbračni ugovor je nešto što je racionalno i ne bi nikome trebalo predstavljati problem, iako duboko u meni je u našim uvjetima, običnih ljudi stvar povjerenja...vjerojatno naivno, bez obzira na cijelo životno iskustvo, ali jebem moj brak kad u startu potpisujemo papir u slučaju da se rastajemo kako ćemo podjeliti crkavicu
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 192
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? predbracni ugovor je nesto korisno tako cuvate svoju lovu....a jos kad zivite u italiji ako to ne napravite propali ste unaprijed vec.....
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:33.

funky_d
)