| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: nevenka a jos kad zivite u italiji ako to ne napravite propali ste unaprijed vec..... Je li? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Je li? A zašto? Kako to zakon u Italiji regulira podjelu imovine supružnika nakon razvoda? Ajde reci nam... pošto si ti, je li, upućena. Jer ti, je li, živiš u Italiji.
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 172
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? za vibicu... nisaqm jedina koja zivi u italiji i iskreno receno nemam sta naglasavat nit govoriti da zivim tu ...osim toga tu sam jedino radi studija
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #113 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? A opet si, sasvim slučajno, uspjela napomenut da si u Italiji. ![]() Nego, da te pitam nešto.... Je li ti možda živiš u Italiji?
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #114 (permalink) | |
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? za damsfik ili kako se vec zove posto ucim pravo...znam i upucena sam u taj problem: ako se dvoje supruznika odluci da se razvede imovina se djeli po procentima a to jest da jedan dio imovine ide zeni a osali dio imovine je podjeljen po propisu nacina na koji su dvoje supruznika odlucili kako da podjele imovinu ako se u slucaju razvedu... neznam jeli korektan hrvatski ali nadam se da sam se izjasnila.... Citat:
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d | |
| | |
| | #115 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Nisam skužio. Pokušaj na talijanskom... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? pretesko za skuzit ha
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| | |
| | #117 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]() | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? danass svi gledaju samo na rastavu, pa kako će onda brak i funkcionirati kad svi čekaju da završi?
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #120 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-03-08 Godina: 33
Poruka: 10
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
ZAAAAAA Nemam pojma kako je u Italiji ali znam kako je u USA di zivim. Ocisti te za cas i sad natrag na sljaku, kuluk, dok ne dodje drugi i odnese sve. Ugovor molim ![]()
__________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

funky_d