Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; ja cu samo napomenut da zivim u Hrvatskoj......

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-08, 12:19   #121 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,531
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?

ja cu samo napomenut da zivim u Hrvatskoj...
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 12:23   #122 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,099
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ja cu samo napomenut da zivim u Hrvatskoj...
me to, me to
Ja još imam snage reć ti - Splite volin te
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:11   #123 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-03-08
Godina: 33
Poruka: 10
mia_me se izdvaja iz mase

Kod nas nema nista po pola ako je velika lova u pitanju. Uvijek netko izgubi, bez obzira musko ili zensko. Vode se sudovi do iznemoglosti, advokati se bogate a sa prenaptual nema tih glavobolja. Velika nada svih je da nikada nece se trebati da brak ce biit za uvijek ali mi imamo poslovicu, Samo znas sta je juce bilo Sta je danas a sutra ke sera.
Mnogi od nas provedu na skolovanju 25 godina, kao ja i naravno onda se i dobar posao ima, i zato sam ja Za ugovor, samo za svoju sigurnost, a kada bi se udala sta smo stekli zajedno to moze po pola, bez problema.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 13:20   #124 (permalink)
dr.sc. Foruma

marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

i u hrvatskoj se bračni drugovi mogu sporit, ko je koliko pridonia itd itd. isto tako predbračnim ugovorom se podjela načelno odmah regulira
dakle u bitnom je isto
i P.S. razvodom svi gube, obitelj, lovu, ljubav, roditelje...
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 20:41   #125 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 36
marijana07 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
i u hrvatskoj se bračni drugovi mogu sporit, ko je koliko pridonia itd itd. isto tako predbračnim ugovorom se podjela načelno odmah regulira
dakle u bitnom je isto
i P.S. razvodom svi gube, obitelj, lovu, ljubav, roditelje...
nebi ja volila bracni ugovor... to je za mene glupost. jer cim ti potpises taj ugovor to znaci da nisi 100% siguran oce li brak bit zauvijek ili ne.
a ako nisi siguran u to onda se nemoras ni zenit. jer brak sklapas iz ljubavi, i samo iz ljubavi, i onda mi je glupo mislit na raspad i sta ce ici kome.
marijana07 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 21:09   #126 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 26
Poruka: 673
Davor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono neštoDavor1507 ima ono nešto

Pa onda ti iz ljubavi mu sve ostavi predbračnim ugovorom ili uzmi
Davor1507 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-08, 21:22   #127 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 16
Poruka: 172
nevenka se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke

Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 10:05   #128 (permalink)
Starter

Godina: 33
Poruka: 10
mia_me se izdvaja iz mase

E dosla sam simo malo na Hr forum da vidim kako je sa takozvanim zemljacticima, ali sam upala u djecji vrtic

Kada malo odrastete i radite za sebe, kada odplacujete condominium, mozda vas se rasvjeti prenapcual. kakove gluposti , ako nema prenapcual brak ce trajati a sa nece Give me a Brak.

Adios
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:04   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: mia_me Pogledaj Poruke
E dosla sam simo malo na Hr forum da vidim kako je sa takozvanim zemljacticima, ali sam upala u djecji vrtic

Kada malo odrastete i radite za sebe, kada odplacujete condominium, mozda vas se rasvjeti prenapcual. kakove gluposti , ako nema prenapcual brak ce trajati a sa nece Give me a Brak.

Adios
uuuu
mora bit da samo ti radiš i otplaćuješ stan, bit će da nama u hrvatskoj stanovi i lova padaju sa nebesa
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:07   #130 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Upravo tako. Svaka čast.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114