| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; ja cu samo napomenut da zivim u Hrvatskoj...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ja cu samo napomenut da zivim u Hrvatskoj... ![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #122 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,099
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-08 Godina: 33
Poruka: 10
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Kod nas nema nista po pola ako je velika lova u pitanju. Uvijek netko izgubi, bez obzira musko ili zensko. Vode se sudovi do iznemoglosti, advokati se bogate a sa prenaptual nema tih glavobolja. Velika nada svih je da nikada nece se trebati da brak ce biit za uvijek ali mi imamo poslovicu, Samo znas sta je juce bilo Sta je danas a sutra ke sera. Mnogi od nas provedu na skolovanju 25 godina, kao ja i naravno onda se i dobar posao ima, i zato sam ja Za ugovor, samo za svoju sigurnost, a kada bi se udala sta smo stekli zajedno to moze po pola, bez problema. ![]()
__________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. |
| | |
| | #124 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? i u hrvatskoj se bračni drugovi mogu sporit, ko je koliko pridonia itd itd. isto tako predbračnim ugovorom se podjela načelno odmah regulira dakle u bitnom je isto i P.S. razvodom svi gube, obitelj, lovu, ljubav, roditelje...
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
a ako nisi siguran u to onda se nemoras ni zenit. jer brak sklapas iz ljubavi, i samo iz ljubavi, i onda mi je glupo mislit na raspad i sta ce ici kome. | |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-08 Godina: 33
Poruka: 10
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? E dosla sam simo malo na Hr forum da vidim kako je sa takozvanim zemljacticima, ali sam upala u djecji vrtic Kada malo odrastete i radite za sebe, kada odplacujete condominium, mozda vas se rasvjeti prenapcual. kakove gluposti , ako nema prenapcual brak ce trajati a sa nece Give me a Brak. Adios
__________________ Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway. |
| | |
| | #129 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
mora bit da samo ti radiš i otplaćuješ stan, bit će da nama u hrvatskoj stanovi i lova padaju sa nebesa ![]()
__________________ Splite volin te još, neka gnjilo je sve Ja još uvik ćutim miris tvoje ulice Neka guše me sad više suze no smijeh Ja još imam snage reć ti - Splite volin te | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Upravo tako. Svaka čast. ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
« još jedna trudnica
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:53.

funky_d