Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Nisam nikad razmišljao o tome. Možda i ne bi bilo loše potpisat predbračni ako smo oboje za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 12:56   #131 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase
Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?

Nisam nikad razmišljao o tome.
Možda i ne bi bilo loše potpisat predbračni ako smo oboje za to, a ne ono ultimatumi i nekakva prisila.
Uvijek sam za dogovor i kompromis, a ako ne želi potpisat ne mora, kad brak propadne dat ću joj sve i svi sretni

Malo offtopica ovoj Miji i Talijanki, odrastite cure/žene.
Mislite da sve znate i pune ste sebe, kao mi smo jadni jer smo u Hrvatskoj, e pa varate se.
Mia ti bi se mogla spustit na zemlju i ne podcjenjivat, jer tvoja razmišljanja su ograničena pa nitko ne ulazi u to.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 15:37   #132 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-03-08
Godina: 22
Poruka: 36
marijana07 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Davor1507 Pogledaj Poruke
Pa onda ti iz ljubavi mu sve ostavi predbračnim ugovorom ili uzmi
ma nek uzme sta hoce, sve mi ionkao nece moc uzet !
a ja od njega nista necu trazit, mogu sama zivit. sta ce mi pare kad je ljubav otisla, onda mi sigurno netrebaju njegove stvari.

samo ti koji nemaju para, misle da pare prave sretnim...
mene neprave, jer imam svega i previse. i sta sad.
marijana07 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 16:09   #133 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marijana07 Pogledaj Poruke
ma nek uzme sta hoce, sve mi ionkao nece moc uzet !
a ja od njega nista necu trazit, mogu sama zivit. sta ce mi pare kad je ljubav otisla, onda mi sigurno netrebaju njegove stvari.

samo ti koji nemaju para, misle da pare prave sretnim...
mene neprave, jer imam svega i previse. i sta sad.
pa podijeli samnom i bit cemo oboje sretni.dokazano je da oni koji dijele da su sretniji.
a sad salu na stranu.
Kaj se tice predbracnog ugovora ja sam za i od svoje buduce zene cu trazit da potpise ugovor kako bi osigurao ono sto mi je otac ostavio i za sta jer radio cijeli zivot.sve sto u braku zaradimo i napravimo rado cu dijelit i dat cu joj i vise ak treba.
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 12:41   #134 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-08
Godina: 24
Poruka: 161
Mistyc je zabranio reputaciju

ovo gore zvuči fer :thumb
Mistyc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 16:59   #135 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,215
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
Kaj se tice predbracnog ugovora ja sam za i od svoje buduce zene cu trazit da potpise ugovor kako bi osigurao ono sto mi je otac ostavio i za sta jer radio cijeli zivot.sve sto u braku zaradimo i napravimo rado cu dijelit i dat cu joj i vise ak treba.

Pa za to ti ne treba ugovor, to je tako rješeno po zakonu.

Ne može ti žena "uzet" ono što si donio u brak.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 23:21   #136 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,129
Mazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz maseMazda890 se izdvaja iz mase

pa ako on meni ne vjeruje, zaš bi ja njemu.. znači potpisla bi ugovor.. nema ničeg lošeg u tome.. (jest da je glupo..ali... j b g)
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 14:19   #137 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-06-08
Godina: 26
Poruka: 6
zgodni-krezo se izdvaja iz mase

Ja bih odmah potpisao ali samo radi pare....Ako ima love neka ju i nosi,ako bi se rastavili,pare ionako smrde,te su proklete.Ako bi sam imao puno para isto bi dao podpisati ugovor,a tako ovo sirotinje što imam neču imati nikakvi problema
zgodni-krezo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 18:21   #138 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,278
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

vjerujem da bi potpisala, ali to bi moralo biti nešto sasvim razumno i pravedno, iako je to malo ipak razumljivo, ne bi se cijelog života voljela pitati (da sam puna love) da li me netko doista voli zbog mene ili para
Odgovori sa citatom
Star 03-07-08, 07:50   #139 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 1
bettyboo se izdvaja iz mase

Zakon kaže da se pri razvodu dijeli samo imovina koja je stečena isključivo radom jednog tj. oboje supružnika od trenutka sklapanja braka, pa do razvoda naravno.

Sve što steknete ranije ili vam pokloni netko (roditelji, djedovi i bake ...) je vaša osobna imovina i kao takva nije djeljiva.

STOGA bez straha. Najpametnije bi bilo ako već radite ugovor u njega navesti tko što u brak donosi, te da regulirate odnos moguće djece i roditelja ukoliko dođe do razvoda.
Što znači, da već u ugovoru odredite da roditelj kod kojega djete ostane na skrbi, ukoliko za to ne postoje opravdani razlozi, (dokazano nasilje nad DJECOM) drugome roditelju tj. djeci omogućuje viđanje i susrete bez prepreka i kada je god to moguće bez obzira na osobne razmirice sa bivšim/om.

Toliko od mene.
Btw- ja sam za. Nemože štetiti. Može puno toga olakšati.
Star 03-07-08, 12:28   #140 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,590
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: zgodni-krezo Pogledaj Poruke
Ja bih odmah potpisao ali samo radi pare....Ako ima love neka ju i nosi,ako bi se rastavili,pare ionako smrde,te su proklete.Ako bi sam imao puno para isto bi dao podpisati ugovor,a tako ovo sirotinje što imam neču imati nikakvi problema
slazem se potpisala bi iako je to vec znak nepovjerenja prema meni no nebi da sam ja puna para trazila da partner potpise.No mislim da kod nas i nema bas puno ljudi koji moraju razbijati glavu ovim pitanjem.Kakvo je trenutno stanje mi cemo pocet potpisivat ugovore tipa neces me ostaviti kad se zaduzimo do grla i sl....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108