| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Nisam nikad razmišljao o tome. Možda i ne bi bilo loše potpisat predbračni ako smo oboje za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Nisam nikad razmišljao o tome. Možda i ne bi bilo loše potpisat predbračni ako smo oboje za to, a ne ono ultimatumi i nekakva prisila. Uvijek sam za dogovor i kompromis, a ako ne želi potpisat ne mora, kad brak propadne dat ću joj sve i svi sretni ![]() Malo offtopica ovoj Miji i Talijanki, odrastite cure/žene. Mislite da sve znate i pune ste sebe, kao mi smo jadni jer smo u Hrvatskoj, e pa varate se. Mia ti bi se mogla spustit na zemlju i ne podcjenjivat, jer tvoja razmišljanja su ograničena pa nitko ne ulazi u to.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-03-08 Godina: 22
Poruka: 36
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ma nek uzme sta hoce, sve mi ionkao nece moc uzet ! a ja od njega nista necu trazit, mogu sama zivit. sta ce mi pare kad je ljubav otisla, onda mi sigurno netrebaju njegove stvari. samo ti koji nemaju para, misle da pare prave sretnim... mene neprave, jer imam svega i previse. i sta sad. |
| | |
| | #133 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
a sad salu na stranu. Kaj se tice predbracnog ugovora ja sam za i od svoje buduce zene cu trazit da potpise ugovor kako bi osigurao ono sto mi je otac ostavio i za sta jer radio cijeli zivot.sve sto u braku zaradimo i napravimo rado cu dijelit i dat cu joj i vise ak treba.
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. | |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Pa za to ti ne treba ugovor, to je tako rješeno po zakonu. Ne može ti žena "uzet" ono što si donio u brak. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,129
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? pa ako on meni ne vjeruje, zaš bi ja njemu.. znači potpisla bi ugovor.. nema ničeg lošeg u tome.. (jest da je glupo..ali... j b g)
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-06-08 Lokacija: Slovenija Godina: 26
Poruka: 6
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Ja bih odmah potpisao ali samo radi pare....Ako ima love neka ju i nosi,ako bi se rastavili,pare ionako smrde,te su proklete.Ako bi sam imao puno para isto bi dao podpisati ugovor,a tako ovo sirotinje što imam neču imati nikakvi problema ![]() |
| | |
| | #138 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? vjerujem da bi potpisala, ali to bi moralo biti nešto sasvim razumno i pravedno, iako je to malo ipak razumljivo, ne bi se cijelog života voljela pitati (da sam puna love) da li me netko doista voli zbog mene ili para![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Zakon kaže da se pri razvodu dijeli samo imovina koja je stečena isključivo radom jednog tj. oboje supružnika od trenutka sklapanja braka, pa do razvoda naravno. Sve što steknete ranije ili vam pokloni netko (roditelji, djedovi i bake ...) je vaša osobna imovina i kao takva nije djeljiva. STOGA bez straha. Najpametnije bi bilo ako već radite ugovor u njega navesti tko što u brak donosi, te da regulirate odnos moguće djece i roditelja ukoliko dođe do razvoda. Što znači, da već u ugovoru odredite da roditelj kod kojega djete ostane na skrbi, ukoliko za to ne postoje opravdani razlozi, (dokazano nasilje nad DJECOM) drugome roditelju tj. djeci omogućuje viđanje i susrete bez prepreka i kada je god to moguće bez obzira na osobne razmirice sa bivšim/om. Toliko od mene. Btw- ja sam za. Nemože štetiti. Može puno toga olakšati.
__________________ |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? slazem se potpisala bi iako je to vec znak nepovjerenja prema meni no nebi da sam ja puna para trazila da partner potpise.No mislim da kod nas i nema bas puno ljudi koji moraju razbijati glavu ovim pitanjem.Kakvo je trenutno stanje mi cemo pocet potpisivat ugovore tipa neces me ostaviti kad se zaduzimo do grla i sl....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

vjerujem da bi potpisala, ali to bi moralo biti nešto sasvim razumno i pravedno, iako je to malo
ipak razumljivo, ne bi se cijelog života voljela pitati (da sam puna love) da li me netko doista voli zbog mene ili para