| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Blago meni kad neću nikad morat o tome razmišljat... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #142 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Potpisala bi taj ugovor ako mu je toliko napet........ali nebi se onda potpisala u maticara... Pa nek ga uokviri i nek gleda njega ostatak zivota ako viruje vise tom obicnom papiru nego meni... Od njega nikad nebi to trazila.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #144 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ostaneš bez pola duše, 1/3 srca, i 480gr živaca/po danu ali zato dobiješ, kako da ne... oboljelu štitnjaču, neke kožne bolesti (na nervnoj bazi), i onu tamnu ispijenu boju u licu (što nastane tijekom godina bez smijeha i vedrih misli) i ja sam misilla da se sve dijeli 1/2 sve što se unese u brak ![]() ali stvarno nemam pojma o tome (vidi se iz priloženog ) |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Prilikom rastave se djeli samo zajednicki stecena imovina u braku i nista drugo.Sve sto ste imali prije braka i nakon rastave ostaje vase.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Dijeli se imovina stečena RADOM tijekom braka. Sve ono što si imao prije braka, te sve što si naslijedio, dobio na poklon i sl. tijekom braka je samo tvoje i ničije drugo.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? kakva onda korist od predbracnog ugovora? sto se s njim dobiva?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? pa dobiješ sve što si SAM stekao u braku (odnosno kako potpišeš)... a ne pola, kao što je Abramovič mogao dobiti, čini mi se... (nije tako bilo, ali moglo je biti) |
| | |
| | #149 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Izbjegavanje dugotrajne parnice i dokazavanja šta je tko zaradio, dobio, poklonio, donio...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:12.

)
Grijesiti je ljudski ...