| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; a onda i nema u tom braku neke budućnosti kad se već prije početka spremaju za rastavu. Ajmo usporedit morbidan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? a onda i nema u tom braku neke budućnosti kad se već prije početka spremaju za rastavu. Ajmo usporedit morbidan primjer da ljudi općenito smatraju lude one koji kupuju lijes dok su još živi, a ovi planiraju kraj braka prije početka. Nema to baš smisla ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti |
| | |
| | #153 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Ne, nego manje neugodnosti, problema, svađa i prepucavanja na sudu. Jer razvod se obavi prilično brzo i jednostavno kada nema nesuglasica oko imovine. Ukoliko se ugovorom riješi što je čije i što kome ide, onda se taj cijeli mučan, neugodan i traumatičan posao oko razvoda odradi na jednom ročištu. A advokat odradi svoj posao pri sastavljanju ugovora. Zar misliš da se taj ugovor napiše sam od sebe? ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ne bas.. samo nikad nisi siguran u to sto ce ti buducnost donesti.. danas ti decko/cura moze biti najbolji prijatelj/ica, da ne mozes ni pomisliti kako bi se uopce i posvadjali.. sutra ti moze postati najveci neprijatelj.. u razlicitim okolnostima ljudi mjenjaju svoje ponasanje..
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #155 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
A kažu da se ne dogodi ono što želiš nego ono za to se pripremaš. Ovo i ne izgleda kao priprema za sretan brak i suživot ![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #156 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Citat:
Sad sam se još nečega sjetio. Neko mi je davno rekao da razvod košta 10 000 kuna ![]() Jel to istina? Šta toliko košta? Koliko zapravo košta jednostavan razvod bez nesuglasica oko imovine? | ||
| | |
| | #157 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Iako mi opet nije jasno , ako sve steceno prije braka ostaje meni tj. njemu,a ono sta se stekne u braku se dili po pola, cemu taj ugovor? Zakonski je i bez tog papira sve regulirano. Osim ako njime ne zelis prominit ovo gore navedeno... Dakle da dilimo ono sta je steceno prije braka, ili da ne dilimo ovo sta je steceno u braku. :zbunjIspricavam se ako je pitanje glupo, oduvik sam bila idiot za papire i proracunatost...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? imho, ni kad neku osobu poznajes cijeli zivot ne mozes znati kako ce reagirat u odredjenoj situaciji.. jel ti za sebe uvijek znas kako ces reagirat? na tvoje pitanje su meni Agness i Damf vec odgovorili na prethodnij str ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #159 (permalink) | |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,292
I grozno je licimjerno jedan dan potpisat takav ugovor i sutradan rec volit cu te i postivat dok nas smrt ne rastavi. Prvo sta bi promislila je laze, nece... I zato kazem da bi potpisala samo jedan od tih papira, jer jedan pobija drugi...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
« još jedna trudnica
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.

, ako sve steceno prije braka ostaje meni tj. njemu,a ono sta se stekne u braku se dili po pola, cemu taj ugovor? Zakonski je i bez tog papira sve regulirano. Osim ako njime ne zelis prominit ovo gore navedeno...
Dakle da dilimo ono sta je steceno prije braka, ili da ne dilimo ovo sta je steceno u braku. :zbunj