| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Mogu i znam...Nikad se nisam i NECU toliko nisko spustat da se koljem oko love, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
uostalom, jedine osobe kojima vjerujem 100% da me nece razocarati i da mi nece uciniti nikakvu stetu su moji roditelji. u skladu s tim, predbracni ugovor je pametna prevencija radi smanjenja buducih poteskoca. ne znam.. ja samo realno gledam na neke zivotne situacije i ne zivim u sapunicama i snovima gdje ljubav nikad ne prestaje i svi zive sretno do kraja zivota ![]() edit: ovu zadnju recenicu nemoj shvatit kao napad na tebe jer nije ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. Zadnji Uredio shelby-eleanor : 05-07-08 u 09:32. | |
| | |
| | #162 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Nisam bash pristalica pedbracnog ugovora, iako nisam ni protiv, jer ima smisla, narocito u danasnje vreme... Sto se tice poverenja, apsolutno se slazem sa shelby, jer samo najblizi ti zele najbolje, sve ostalo moze da kad-tad krene 'svojim putem', narocito u ljubavnim vezama i brakovima...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #163 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ Ako razgovaram na telefon, sigurno su dobre vijesti, jer kod mene, drugačije ne mogu ni biti | |
| | |
| | #164 (permalink) |
| 4nick8or | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ha mogle bi žene isto tražit predbračni ugovor, ako počneš pit, ako me ikad udariš, ako me varaš, ako mi ne budeš posvećivao dovoljno pažnje, ako nakon seks odmah zaspiš, sve ide meni, ako ne budeš spuštao wc dasku (naravno pod uvjetom da to dokažete). Ha šta kažeš na to, pa se ti ženi ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #165 (permalink) | ||
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
Jedina vecna ljubav je ljubav roditelja prema detetu, ljubav brace i sestara (iako i tu ima izuzetaka, ali vrlo malo), jedino ti oni zaista zele dobro, uvek... U ljubavi/braku, u jednom trenutku mislimo da je to to, ali zasto retko imamo jednu vezu u zivotu iako smo 'znali' da je ta osoba ono sto smo uvek trazili, zasto nas izneveri??? Citat:
) ![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | ||
| | |
| | #166 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? judi moji. očito ne radite u odvjetničkin uredima i sudovima jer vidin da ne znate (neki, jel) šta sve uskorobivši supružnici rade sebi, svojoj dici, a i svin ostalima pri rastavama. rađe bi radija tri ubojstva i dvi propale privatizacije nego jednu rastavu ja bi čak propisa da je predbračni ugovor obavezan i da je uvjet za sklapanje braka a priče o vječnoj ljubavi ostavite za "ženske" filmove, stvarnost je malo drukčija ![]() naravno ja san usprkos tomu još uvik romantičar |
| | |
| | #167 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
evita, evita... opisuješ idealnu sitaciju, u kojoj dvoje normalnih ljudi rješava probleme na normalan način A prema mojem profesionalnom iskustvu, jako je malo normalnih ljudi, a još manje onih koji probelme rješavaju na normalan način A upravo zbog toga postoje ti "grozni" predbračni ugovori Kužiš?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #168 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
Kaj je Boris Mikšić bio ovdje?Dakle, ako se udala u Dalmaciju ( ) imat ću isto toliko rastavom koliko imala i sad? ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #169 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Prema onome sta sam vidila jako je malo onih sta su vjerni svojim zenama i koji skidaju prstenje kad izadu vani, ali jel to znaci da ne postoje i oni koji to ne rade? Jako je puno onih koji se vincaju zbog "krivih " razloga, nezrelosti,hira, dispeta, trenutne zaludenosti, trudnoce,pritiska roditelja iako skupa nikad nisu prosli neku vecu krizu, al jel to znaci da ne postoje oni sta to ne rade? Treba li radi takvih ukinit brak? Ja sam rekla zasto MENI ne treba taj ugovor, zasto ga JA nikad nebi trazila i zasto bi se nasla povridena predlaganjem istog. Da bi se za nekoga udala, toj osobi moram virovat skoro vise nego sebi i ako treba na takvu cu osobu cekat jos 10 , 20 godina ili se nikad ne udat, jer bolje i to nego zivit s nekim kome dovoljno ne virujes.To bi bija mazohizam. Predlaganje predbracnog znaci da doticni ne viruje meni, a takav stav meni govori nista drugo nego da ja ne mogu virovat njemu. Bar ne dovoljno da bi se udala za njega. I nemojte mi pricat o vjecnoj ljubavi, ja nigdi nisam spomenula da se nikad necu rastavit, da virujem u bajke i da do razvoda eventualno ne moze doc, samo je stvar u nacinu na koji cu se rastavit ako do razvoda dode. Ako se uopce budem udavala, jer se vise bojim loseg braka, bez povjerenja i ljubavi , nego toga da ostanem sama. Predbracni ugovor znaci upravo to, nepovjerenje i to u startu... ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #170 (permalink) | |||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,069
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ne triba ukinit brak al triba ih zaštit od njih samih. šta se mene osobno tiče ne triba mi predbračni ugovor - ma ne triba mi ni vjera, zakoni pa ni država. nažalost - ljudi su stoka i triba in neko ko će mislit za njih, ko će ih vodit i štitit od njih samih Citat:
![]() Citat:
Citat:
sa ovin šta si napisala već vidin da bi ti dobro doša predbračni ugovor. čim priznaješ mogućnost rastave, priznala si potribu za ugovoren. javi se najbližen odvjetniku ![]()
__________________ Najbolji sam, uooueeee, prognozer ja, na ovom svijetu ja sam najbolji. Para papa para pa paaa Zadnji Uredio marinkoM8 : 06-07-08 u 01:42. | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

)
Kaj je Boris Mikšić bio ovdje?