| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: damfisk Ne, to je zato što se ne seksam redovito . Naime, redovitost seksanja djeluje smirujuće... a ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]() OT slažem se da je vječna sreća nemoguća misija, život se tako brzo promijeni, tako i partneri i znam u što se sve razvod može pretvoriti i kakve gadosti su ljudi spremni izvest, tako da ipak mislim da predbračni i nije tako loša ideja ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #182 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Doduše, nije toliko gadno kao kad uopće nema seksa... ali eto, recimo da je neredovitost bolja od nedostatka, ali lošija od redovitosti ![]() Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #183 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #184 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
kao da si u braku, to bi trebalo u predbračni stavit, min 3-4 puta tjedno, inače ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu | |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 6
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
na kraju krajeva, ne treba mi tuđe, ni ikakvo šatro povjerenje - voljet cu te vjecno... | |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ne smatram predbračni lošim potezom ili kako vidim po nekim sudovima ovdje-ubojicom ljubavi. promatrajući sastavljanja-rastavljanja oko sebe, mnogo puta pomislim da je to jedina pametna stvar koju su učinili u svojim sad već bivšim vezama. u današnjem svijetu, gdje je nekadašnja "dota", totalno out i po mišljenju mnogih djevojaka, dovoljno je biti lijep i uporan, definitivno sam za potpisivanje istog. prijatelj mi ima ogromnu tvrtku sa dva partnera i sva trojica su svojim izabranicama dali predbračne na potpis. kad nešto mukotrpno stvorite bez otimanja, već vlastitim trudom, gledate na to kao na svoju bebu i normalno mi je zaštititi se. |
| | |
| | #190 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,694
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? To je definitivno dvosjekli mač. Da sam ja ta koja je bogata zaštitila bi svoju imovinu,nikad se nezna u današnje vrijeme se nemože nikome vjerovat osim sebi. Ali da ja to moram potpisat nebi se osječala baš ugodno,zapravo ovisi naravno i o tome šta bi u tome pisalo i kakvi su uvjeti. Zapravo kad pogledaš uu jednu ruku sam za,ako volim tu osobu i spremna sam na brak onda sam spremna i napredbračni isto tako bi i ja očekivala spramnost na to od voljenog. Naravno ne na neki niš ne dobiš poslije rastave bez obzira na sve dal ja imam lovu il on oboje smo ušli u taj brak i nešto uložili u njega. Al srečom ja nemam takvih briga i ja i moj odabranik smo radni ljudi i imamo sve za normalan život bez ekstvavagancija i razmišljanja o predbračnom ugovoru!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

ne znam bi li ja bez toga mogao s ikim izdržat...

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!