| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Predbračni ugovor nije ništa loše... Tako dugo dok se volimo i cvjetaju ruže ni njemu ni meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Predbračni ugovor nije ništa loše... Tako dugo dok se volimo i cvjetaju ruže ni njemu ni meni neće smetati taj komad papira u sefu, a kad dođe do sranja ova sitnica može uvelike svima olakšati život i skratiti muke... ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #193 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 245
![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ Ko te ima taj te nema! | |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-08
Poruka: 20
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Neću se više udavati,ali ako bi o tome razmišljala,nakon lošeg iskustva da sam dvaput puno uložila i skoro ništa dobila insistirala bih na predbračnom ugovoru makar ja bila ona strana kija je manje bogata jer,nažalost,nikad ne možeš znati hoće li ljubav trajati vječno i što te u životu čeka.Treba na trenutak skinuti ružičaste naočale i razmišljati realno.Bitno je da ugovaranjem takvog odnosa pri mogućem razvodu braka obje strane imaju zbrinuto stambeno pitanje,odnosno da bez obzira na količinu "bogatstva" nitko ne ostane na ulici.Zato POTPISUJTE ali pazite što potpisujete i sretno! |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:10.