Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Možda miss teologinja živi u stvarnom svijetu, a mister Ibort u mašti Jako , jako ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 02:12   #61 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru
Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Možda miss teologinja živi u stvarnom svijetu, a mister Ibort u mašti
Jako , jako teško da je do toga ... iako ... nugatiiiiiiino i maaaaštaaaa mogu svaštaaaaaa

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Iborte- nije to ništa tužnije nego kada odvjetnik kaže da je predbračni ugovor dobar jer sprečava povlačenje po sudovima u slučaju rastave...
A Wolf prijatelju da znaš i ta ti je na mjestu.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:17   #62 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,833
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Jako , jako teško da je do toga ... iako ... nugatiiiiiiino i maaaaštaaaa mogu svaštaaaaaa
Da, da...
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 02:43   #63 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 30
Poruka: 2,370
Ibort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auruIbort ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Da, da...

Vidiš , sad mi nešto palo na pamet

Kako da se ja smirim i postanem uzoran suprug i otac ( ) kad od tebe koja bi mi trebala biti uzor (zbog svog velikog i dragocjenog iskustva ozbiljne veze ) mogu čuti samo da je sve to za ... da ne kažem šta ... šarena laža.
Ibort je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 03:03   #64 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Iborte- nije to ništa tužnije nego kada odvjetnik kaže da je predbračni ugovor dobar jer sprečava povlačenje po sudovima u slučaju rastave...
E svaka ti čast majstore...

Imaš rep+... ma koliko to značilo!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 12:52   #65 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase

rijetki su danas mladi ljudi a da su novcano toliko "potkovani", da zatraze potpisivanje predbracnog....takvi muskarci, njih barem 90% posto su bogati na racun uspjeha(ovakvih ili onakih) svojih roditelja, tako da mislim da potpisivanje takvog ugovora obicno dolazi nakon sto to predloze roditelji, pa ono.... tko iskreno voli, razumjet ce i potpisat, meni je to isto kao i sam cin braka...mislim..sto mijenja jedan papir?!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 12:57   #66 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,930
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Što mijenja jedan papir !?

Mijenja živote ljudi
Mijenja jako puno...

Ako se dobro sjećam...napisala si u predstavljanju da si udana...
Sigurno ti se život promijenio od trenutka kad si stavila svoj potpis na papir,jel tako

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 16-07-07 u 13:01.
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 13:35   #67 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
melani se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Što mijenja jedan papir !?

Mijenja živote ljudi
Mijenja jako puno...

Ako se dobro sjećam...napisala si u predstavljanju da si udana...
Sigurno ti se život promijenio od trenutka kad si stavila svoj potpis na papir,jel tako
jesam..i nista se nije promjenilo kada smo potpisali...de nemoj mi reci da stvarno mislis da se nakon nekog potpisa nesto mijenja???...promjenilo mi se jedino prezime...zivjeli smo skupa i prije braka, smijali se, svađali, ne kuzim tvoj stav...
Odgovori sa citatom
Star 14-08-07, 13:38   #68 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 29
Poruka: 1
DeeJay_3879 se izdvaja iz mase

Eto mene malo novog na ovom forumu ali ne i u životu (ženim se za niti mjesec dana pa se osjećam kompetentnim da odgovorim na zadnji post...)
Jučer mi je jedan jako dobar prijatelj koji ima 40g. rekao kad bi se opet rodio nebi se nikad ženio (rastavljen i ima sina od 11g., a kako kaže ženio se iz ljubavi) jer da od kad je rastavljen i ima (bilo ih je više) novu curu (trenutna 2g.) shvaća da se par međusobno puno više poštuje i voli i ima puno bolji odnos jedan prema drugo dok ne potpišu taj papir nego kad potpišu...onda nastaju promjene možda i ne svijesne ali eto dešavaju se i vrlo često koštaju jako puno i psihički i materijalno...
DeeJay_3879 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:14   #69 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase

ja smatram da ako nekog volis sve dijelis s njim.. nema moje tvoje... sve je nase
ja ne bi to nikada trazila, a kamoli potpisala..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-12-07, 23:39   #70 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nikada nisam razmišljala o tome, vjerojatno jer nije bilo ni potrebe niti se krećem po tim krugovima.
Jbga, uvijek su me učili da se protegnem koliko se mogu pokriti.

Ako to traži dobro. Meni ni u džep, ni iz džepa...a i sumnjam da bi me tuđe bogatstvo usrećilo.
Ja ga nikada nemam razloga ni tražiti (to je 100%) ako, jelte ne, ikad dođe do toga.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114