| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Možda miss teologinja živi u stvarnom svijetu, a mister Ibort u mašti Jako , jako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Jako , jako teško da je do toga ... iako ... nugatiiiiiiino i maaaaštaaaa mogu svaštaaaaaa ![]() Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]() Imaš rep+... ma koliko to značilo!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? rijetki su danas mladi ljudi a da su novcano toliko "potkovani", da zatraze potpisivanje predbracnog....takvi muskarci, njih barem 90% posto su bogati na racun uspjeha(ovakvih ili onakih) svojih roditelja, tako da mislim da potpisivanje takvog ugovora obicno dolazi nakon sto to predloze roditelji, pa ono.... tko iskreno voli, razumjet ce i potpisat, meni je to isto kao i sam cin braka...mislim..sto mijenja jedan papir?!
__________________ Da... znam.... ja sam ta, koja u tebi nesto dira.....sto zelim dobijem.... uz mene nikad neces imat mira |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Purger | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Što mijenja jedan papir !? Mijenja živote ljudi ![]() Mijenja jako puno... Ako se dobro sjećam...napisala si u predstavljanju da si udana... Sigurno ti se život promijenio od trenutka kad si stavila svoj potpis na papir,jel tako ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 16-07-07 u 13:01. |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-07-07
Poruka: 13
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Citat:
![]()
__________________ Da... znam.... ja sam ta, koja u tebi nesto dira.....sto zelim dobijem.... uz mene nikad neces imat mira | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07 Godina: 29
Poruka: 1
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Eto mene malo novog na ovom forumu ali ne i u životu (ženim se za niti mjesec dana pa se osjećam kompetentnim da odgovorim na zadnji post...) Jučer mi je jedan jako dobar prijatelj koji ima 40g. rekao kad bi se opet rodio nebi se nikad ženio (rastavljen i ima sina od 11g., a kako kaže ženio se iz ljubavi) jer da od kad je rastavljen i ima (bilo ih je više) novu curu (trenutna 2g.) shvaća da se par međusobno puno više poštuje i voli i ima puno bolji odnos jedan prema drugo dok ne potpišu taj papir nego kad potpišu...onda nastaju promjene možda i ne svijesne ali eto dešavaju se i vrlo često koštaju jako puno i psihički i materijalno... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Lokacija: grad na dravi Godina: 21
Poruka: 241
![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ja smatram da ako nekog volis sve dijelis s njim.. nema moje tvoje... sve je nase ja ne bi to nikada trazila, a kamoli potpisala.. ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Nikada nisam razmišljala o tome, vjerojatno jer nije bilo ni potrebe niti se krećem po tim krugovima. Jbga, uvijek su me učili da se protegnem koliko se mogu pokriti. Ako to traži dobro. Meni ni u džep, ni iz džepa...a i sumnjam da bi me tuđe bogatstvo usrećilo. Ja ga nikada nemam razloga ni tražiti (to je 100%) ako, jelte ne, ikad dođe do toga.
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:08.

) mogu čuti samo da je sve to za ... da ne kažem šta ... šarena laža.