| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? u Društvo forumu; sve je divno i krasno na pocetku dok se ljudi vole, postuju i mogu dogovoriti. Ali najcesce kada dođe do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,841
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? sve je divno i krasno na pocetku dok se ljudi vole, postuju i mogu dogovoriti. Ali najcesce kada dođe do razvoda braka ljudi izvlace prljavo rublje i kroz svakakve gadosti prolaze. A tu onda stupa na snagu zakon koji je jos uvijek na strani zena i najcesce ( ukoliko to zena hoce ) muskarac zavrsi bez svega sto je stjecao prije a i tijekom braka. Upravo zato, mislim da bi svi mi trebali potpisati predbracni ugovor jer stetiti sigurno ne moze...
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? koliko god mi priznavali il ne, brak je ugovor između dvije strane, a ka i svi ugovori on se slobodno sklapa al isto tako i raskida. naravno ako ima ljubavi to je divno, a ljubav zna i nestat. zato ništa ne vidin loše u sklapanju predbračnog ugovora. sklopija bi ga i da san bogat, a ne pada mi se napamet ljutit da ga druga strana traži da ga potpišen. međutin, kako ni ja ni draga nemamo prebijene pare (tj. imovine), nemamo šta u ton ugovoru sklapat. ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? razmisljat cu o tome kad budem razmisljala o braku.. sad je to jos dalekoo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Kvarner
Poruka: 100
![]() ![]() | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? Meni se čini u redu. Ljubav je divna stvar, ali brzo dođe neki problemčić i onda se tučemo po glavi. Kad dođe do rastave, onda su traume prevelike, a u ugovoru bi pisalo što kome ide i svršena stvar. No lijepo je o tome pisati, ali kad do toga dođe, sve priče padaju u vodu. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: predbračni ugovor ili ništa od vjenčanja? ma meni je to oke kad se radi o ljudima koji su krcati lovom pa ganjaju sponzorusice.. ali nit sam ja krcata lovom nit je decko pa me niti ne zanimaju ovakvi ugovori.. nemamo sto "ugovoriti" ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Tagovi: predbracni, predbracni ugovor, ugovor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:07.