Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 38

Protivljenje

Raspravljate o temi Protivljenje u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Kako bi reagirali da se vašoj vezi protive vaši/partnerovi roditelji? Kakav je vaš odnos sa roditeljima vašeg partnera i kako ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Protivljenje

Kako bi reagirali da se vašoj vezi protive vaši/partnerovi roditelji?
    Kakav je vaš odnos sa roditeljima vašeg partnera i kako se vaši roditelji ponašaju prema vašem partneru?
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Protivljenje

Nefertiti tebe danas nešto krenulo to otvaranje tema, ha?

A šta ja znam kako bi reagirala. Moja mama je bila protiv mog bivšeg, nije ga mogla gledat očima. Ali ja sam to rješila rečenicom "Nisam ni ja tebi tražila" i mislim da je tada još bila popularna "Za koga je- dobar je"

Njegovi se nikad meni nisu protivili. Ja sam kao draga umiljata curica (fasada, fasada).
    Mama od mog dečka me jako voli, imam osjećaj kao da sam joj u rangu s njenom djecom. Uvijek "Teica hoćeš ovo...?" "Ajmo popit kavu na brzinu" "Daj dođi do nas napravila sam one kolače" itd.
    Stvarno nikad nisam naišla na te neke probleme.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Cachorro Louco Avatar od korisnika sahasa
    Datum registracije
    24-12-05
    Poruka
    13,752
    Liked
    88 times

Kako bi reagirao ?

Kome smeta..njegov problem,ja se time ne zamaram ni najmanje !
    Što se tiče odnosa mojih roditelja...tu nikad nije bilo problema...a njezini... imam osjećaj da mi punac nije presretan kaj sam gradsko dijete i ne znam radit na selu a i ne pokazujem prevelik interes za okopavanjem krumpira

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Moji nisu volili bivšeg i to otvoreno ga nisu voljeli, čak su voljeli pričati o mom bivšem - bivšem pred njim kojega isto nisu voljeli, a kada smo prekinuli postao je :andeo
    Isto tako, od ex - ex roditelji me voljeli, a od ovog zadnjeg baš i ne (umišljeno gradsko djete...).
    Joj, komplicirano je to...
    Ali, kaj da ja tu radim; pa neće oni biti s njim (koji već bude...) nego ja, sviđalo se to njima ili ne
    Zadnji Uredio dorina : 11-09-07 u 21:17
    stupid is as stupid does

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

Citat Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
    Nefertiti tebe danas nešto krenulo to otvaranje tema, ha?
    da, da inspirejšn
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Wolf-HR
    Datum registracije
    11-12-06
    Starost
    40
    Poruka
    3,887
    Liked
    0 times

Ja nikad nisam imao problema s roditeljima cura... Ali je to i dvosjekli mač; jedna me bila 'znogirala jer bi ju svaki put kad bismo se posvađali roditelji uzeli 'ribati' kao "vidi kako je on dobar, a ti se prema njemu tako ponašaš" (ne bih vjerovao da nisam na svoje oči vidio)...
    Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    01-10-05
    Poruka
    10,752
    Liked
    10 times

Mogu samo reći kako sam reagirala... jer su mi roditelji bili protiv mog prvog dečka.. išla sam kao pravo balavo i tvrdoglavo stvorenje glavom kroz zid i užasno sam se svađala s njima... i htjela sam pod svaku cijenu ostat s njim (zaljubljena budala). Tek sam nakon par godina shvatila da su mi zapravo htjeli biti samo prijatelji, i da su ga zapravo dobro procijenili. Uglavnom duga priča.
    Danas mi naravno ne mogu ništa više zabraniti (tada su mogli, ali su dobili suprotan efekt)... ali bi mi bilo itekako krivo kada se mojim roditeljima ne bi svidio moj dečko..

živac. Avatar od korisnika mama
    Datum registracije
    04-07-04
    Poruka
    6,101
    Liked
    25 times

Nisam sigurna jel se mojoj majki svidio moj bivsi ili ne, ali znam da me cesto pitala zasto se svađamo, voli nos piknuti svuda! Kakvo misljenje su njegovi imali o meni takoder nemam pojma.
    Svakako ne bi mi bilo ugodno da odnosi ja/njegovi i on/moji nisu koliko-toliko pristojni. Pricam za buducnost...jednog dana.
    Možda ga baš večeras u mraku
    čeka njegov komad slave,
    Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.

eva
    eva je offline
    tuka Avatar od korisnika eva
    Datum registracije
    12-12-06
    Starost
    27
    Poruka
    3,673
    Liked
    5 times

Ma nikakvi problemi s ni jedne strane,osim sta mene svi pomalo nerviraju.
    I mene malo hvata panika od tih medusobnih super odnosa, ja-njegovi, on -moji, moji-njegovi... Previse ozbiljno mi to sve nekako postaje, rodendani, kolaci vamo-tamo, kavice,... Ustvari mene nerviraju ti mega-jupi odnosi, nekako u vezi nismo vise nas dvoje nego puno vise ljudi, kao da je nestalo privatnosti i zabave,kao da je sve konacno i isplanirano, jednostavno dosadno, premlada sam za sve to.
    A jos kad me njegova mater pita kad cu naucit kuhat, pa oci bi joj iskopala, pa nauci njega kuhat, ne pita moja njega takva pitanja.
    Da se razumimo, meni je ona o.k. cesto pijemo kavu skupa, pricamo i to, al daj me ostavi na miru s tim kuhanje, kolaci, ja bi unuke... Brige me sta bi ti, meni je vazno sta bi ja i on,a to je daleko od njenih ideala... E i zato me sve to nervira i imam zesci pms.
    Uglavnom , sve super, nema problema, nitko se ne protivi.

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Roditelji moje bivše su bili totalni čudaci.

Stranica 1 od 4 1234 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku