| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Protivljenje u Društvo forumu; Kako bi reagirali da se vašoj vezi protive vaši/partnerovi roditelji? Kakav je vaš odnos sa roditeljima vaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Protivljenje Kako bi reagirali da se vašoj vezi protive vaši/partnerovi roditelji? Kakav je vaš odnos sa roditeljima vašeg partnera i kako se vaši roditelji ponašaju prema vašem partneru?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Nefertiti tebe danas nešto krenulo to otvaranje tema, ha? A šta ja znam kako bi reagirala. Moja mama je bila protiv mog bivšeg, nije ga mogla gledat očima. Ali ja sam to rješila rečenicom "Nisam ni ja tebi tražila" i mislim da je tada još bila popularna "Za koga je- dobar je" ![]() Njegovi se nikad meni nisu protivili. Ja sam kao draga umiljata curica (fasada, fasada). Mama od mog dečka me jako voli, imam osjećaj kao da sam joj u rangu s njenom djecom. Uvijek "Teica hoćeš ovo...?" "Ajmo popit kavu na brzinu" "Daj dođi do nas napravila sam one kolače" itd. Stvarno nikad nisam naišla na te neke probleme.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Protivljenje Kako bi reagirao ? Kome smeta..njegov problem,ja se time ne zamaram ni najmanje ! Što se tiče odnosa mojih roditelja...tu nikad nije bilo problema...a njezini... imam osjećaj da mi punac nije presretan kaj sam gradsko dijete i ne znam radit na selu a i ne pokazujem prevelik interes za okopavanjem krumpira ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Moji nisu volili bivšeg i to otvoreno ga nisu voljeli, čak su voljeli pričati o mom bivšem - bivšem pred njim kojega isto nisu voljeli, a kada smo prekinuli postao je :andeo Isto tako, od ex - ex roditelji me voljeli, a od ovog zadnjeg baš i ne (umišljeno gradsko djete...). Joj, komplicirano je to... Ali, kaj da ja tu radim; pa neće oni biti s njim (koji već bude...) nego ja, sviđalo se to njima ili ne
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care Zadnji Uredio dorina : 11-09-07 u 20:17. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Ja nikad nisam imao problema s roditeljima cura... Ali je to i dvosjekli mač; jedna me bila 'znogirala jer bi ju svaki put kad bismo se posvađali roditelji uzeli 'ribati' kao "vidi kako je on dobar, a ti se prema njemu tako ponašaš" (ne bih vjerovao da nisam na svoje oči vidio)... ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Mogu samo reći kako sam reagirala... jer su mi roditelji bili protiv mog prvog dečka.. išla sam kao pravo balavo i tvrdoglavo stvorenje glavom kroz zid i užasno sam se svađala s njima... i htjela sam pod svaku cijenu ostat s njim (zaljubljena budala). Tek sam nakon par godina shvatila da su mi zapravo htjeli biti samo prijatelji, i da su ga zapravo dobro procijenili. Uglavnom duga priča. Danas mi naravno ne mogu ništa više zabraniti (tada su mogli, ali su dobili suprotan efekt)... ali bi mi bilo itekako krivo kada se mojim roditeljima ne bi svidio moj dečko..
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Protivljenje Nisam sigurna jel se mojoj majki svidio moj bivsi ili ne, ali znam da me cesto pitala zasto se svađamo, voli nos piknuti svuda! Kakvo misljenje su njegovi imali o meni takoder nemam pojma. Svakako ne bi mi bilo ugodno da odnosi ja/njegovi i on/moji nisu koliko-toliko pristojni. Pricam za buducnost...jednog dana.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Ma nikakvi problemi s ni jedne strane,osim sta mene svi pomalo nerviraju. I mene malo hvata panika od tih medusobnih super odnosa, ja-njegovi, on -moji, moji-njegovi... Previse ozbiljno mi to sve nekako postaje, rodendani, kolaci vamo-tamo, kavice,... Ustvari mene nerviraju ti mega-jupi odnosi, nekako u vezi nismo vise nas dvoje nego puno vise ljudi, kao da je nestalo privatnosti i zabave,kao da je sve konacno i isplanirano, jednostavno dosadno, premlada sam za sve to. ![]() A jos kad me njegova mater pita kad cu naucit kuhat, pa oci bi joj iskopala, pa nauci njega kuhat, ne pita moja njega takva pitanja. Da se razumimo, meni je ona o.k. cesto pijemo kavu skupa, pricamo i to, al daj me ostavi na miru s tim kuhanje, kolaci, ja bi unuke... Brige me sta bi ti, meni je vazno sta bi ja i on,a to je daleko od njenih ideala... E i zato me sve to nervira i imam zesci pms. ![]() Uglavnom , sve super, nema problema, nitko se ne protivi. ![]()
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Tagovi: protiv, roditelji, veza, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:27.