| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Protivljenje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Ma nikakvi problemi s ni jedne strane,osim sta mene svi pomalo nerviraju. I mene malo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Citat:
![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Protivljenje ja nisam bila u takvoj situaciji, ali je moja prijateljica. od momka mater je nije volila i to je otvoreno pokazivala, npr. isprid nje bi mu rekla da on zaslužuje bolje i više i da se nada da će njegova buduća zena bit dobra i poštena, znaš ono govori ko da ona nije tu , a ona jadna nije mogla podnit pritisak i ostavila ga je. na kraju niti je pokuša vratit niti se protivia prekidu, ispa stvarno i on i mater mu debili.al kad se dvoje pravih ljudi nađu, mislim da roditelji ne bi trebali bit prepreka, jer ako je to to, pravi momak neće dat da mu mater sere protiv cure. eto to je moje mišljenje, sad jesam li u pravu , ma više neman ni ja pojma.
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Offline | Re: Protivljenje U mojoj zadnjoj vezi sam ja bio u situacija da mene nisu njezini nikako prihvatili. Valjda zato što sam ja iz grada a ona sa sela i to sa velikog gospodarstva pa su valjda očekivali da će naći nekog lokalnog koji će odmah na traktor i na njivu. Nažalost veza je i pukla najvećim djelom upravo zbog tog razloga. Ona je bila pod velikim utjecajem svoji doma i nije bila "sam svoj gazda", bila je poslušna kćerka zbog čega je naša veza ispaštala a ja tako nisam mogao više. S druge strane moji su nju bili sasvim dobro prihvatili.
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 3,550
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Moj odnos sa njegovima i njegov sa mojim roditeljima je skroz korektan...Ne volim da unosim sad celu familiju pa ni roditelje u svoju vezu...Znaju ko je,šta je,gde živi,naravno dolazi kod mene kao i ja kod njega ali ne volim preterano zbližavanje sa roditeljima,jer ipak on i ja smo u vezi a ne on,ja i naši roditelji.I naravno niko nema ništa protiv naše veze.
__________________ ♥ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07 Godina: 23
Poruka: 7
![]() | Re: Protivljenje ...uvik sam nastojala drzat na distanci moje veze od roditelja i njihovog petljanja u to... a kako bi se ponasala da se protive...hm...vjerojatno bi, ka i uvik, tjerala po svom, i moralo bi bit kako ja ocu i kako ja kazem...samo se nadam da na karaju ne bi ispalo da su oni bili u pravu... ali ako bi to bilo to, virujen da bi i oni to kraju prihvatili.... ![]()
__________________ ...postoje u nama neke neprevodive dubine...postoje u nama neke stvari neprevodive u rijeci... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje u principu nikad nisam imala takav problem. dečka s kojim sam sad mama i tata jako dobro prihvačaju isto ko i mene njegovi.. nađem mu se s mamom na kavi, isto tak on odlazi na moto susrete s mojim starim..naravno idem i ja al se oni sve dogovaraju i tak.. uglavnom već pomalo familijarna situacija.. a kako bih reagirala stvarno ne znam. bilo bi mi jako teško da moji imaju nešto protiv mog dečka.. našla bi se između dvije vatre,ali s obzirom na moj karakter i temperament ostala bih vjerojtno s dečkom dok nebi na vlastitoj koži osjetila dal su moji doma bili u pravu ili ne!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" Zadnji Uredio L o r e n a : 16-09-07 u 09:15. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter | Re: Protivljenje hvala Bogu ali jos nisam imala takvih problema...do sada sam bila u jako dobrim odnosima sa roditeljima deckiju,kao i moji s njima... ali da se to i desi...pa pokusali bi skupa,decko i ja,napravit sve sto je u nasoj moci da im dokazemo da si pasemo i da nas probaju takvima prihvatit...neznam... ![]()
__________________ ...O, daj okreni taj ringišpil u mojoj glavi. To ne zna niko, samo ti. Bez tebe drveni konjići tužno stoje... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Protivljenje Stvarno nikad još nisam imala tih problema, nadam se i da neću-mene su roditelji od svakog dečka obožavali, ali ja sam ruku na srce uvijek bila s nekim budalama koje moji starci sigurno ne bi voljeli (pa se nisam ni trudila upoznavati ih), a sa sadašnjim dečkom su fakat ok, kao i ja s njegovima, uvijek popijem kavicu, zapalim pljugicu, popričam.... Stvarno ne bih voljela da je drugačije jer bi ja to teško podnijela
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: protiv, roditelji, veza, zabrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.

, a ona jadna nije mogla podnit pritisak i ostavila ga je. na kraju niti je pokuša vratit niti se protivia prekidu, ispa stvarno i on i mater mu debili.
, ma više neman ni ja pojma.