Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Protivljenje u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Ma nikakvi problemi s ni jedne strane,osim sta mene svi pomalo nerviraju. I mene malo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-09-07, 10:33   #11 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Protivljenje

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Ma nikakvi problemi s ni jedne strane,osim sta mene svi pomalo nerviraju.
I mene malo hvata panika od tih medusobnih super odnosa, ja-njegovi, on -moji, moji-njegovi... Previse ozbiljno mi to sve nekako postaje, rodendani, kolaci vamo-tamo, kavice,... Ustvari mene nerviraju ti mega-jupi odnosi, nekako u vezi nismo vise nas dvoje nego puno vise ljudi, kao da je nestalo privatnosti i zabave,kao da je sve konacno i isplanirano, jednostavno dosadno, premlada sam za sve to.
A jos kad me njegova mater pita kad cu naucit kuhat, pa oci bi joj iskopala, pa nauci njega kuhat, ne pita moja njega takva pitanja.

Da se razumimo, meni je ona o.k. cesto pijemo kavu skupa, pricamo i to, al daj me ostavi na miru s tim kuhanje, kolaci, ja bi unuke... Brige me sta bi ti, meni je vazno sta bi ja i on,a to je daleko od njenih ideala... E i zato me sve to nervira i imam zesci pms.
Uglavnom , sve super, nema problema, nitko se ne protivi.
Isto... samo i bez PMS -a
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 10:34   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

ja nisam bila u takvoj situaciji, ali je moja prijateljica. od momka mater je nije volila i to je otvoreno pokazivala, npr. isprid nje bi mu rekla da on zaslužuje bolje i više i da se nada da će njegova buduća zena bit dobra i poštena, znaš ono govori ko da ona nije tu , a ona jadna nije mogla podnit pritisak i ostavila ga je. na kraju niti je pokuša vratit niti se protivia prekidu, ispa stvarno i on i mater mu debili.

al kad se dvoje pravih ljudi nađu, mislim da roditelji ne bi trebali bit prepreka, jer ako je to to, pravi momak neće dat da mu mater sere protiv cure. eto to je moje mišljenje, sad jesam li u pravu , ma više neman ni ja pojma.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 13:26   #13 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

U mojoj zadnjoj vezi sam ja bio u situacija da mene nisu njezini nikako prihvatili. Valjda zato što sam ja iz grada a ona sa sela i to sa velikog gospodarstva pa su valjda očekivali da će naći nekog lokalnog koji će odmah na traktor i na njivu.
Nažalost veza je i pukla najvećim djelom upravo zbog tog razloga. Ona je bila pod velikim utjecajem svoji doma i nije bila "sam svoj gazda", bila je poslušna kćerka zbog čega je naša veza ispaštala a ja tako nisam mogao više.
S druge strane moji su nju bili sasvim dobro prihvatili.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 19:59   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 439
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Kako bi reagira...ako meni paše ta osoba i ja njoj bilo bi me briga šta ko misli.
Odgovori sa citatom
Star 12-09-07, 20:09   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Moj odnos sa njegovima i njegov sa mojim roditeljima je skroz korektan...Ne volim da unosim sad celu familiju pa ni roditelje u svoju vezu...Znaju ko je,šta je,gde živi,naravno dolazi kod mene kao i ja kod njega ali ne volim preterano zbližavanje sa roditeljima,jer ipak on i ja smo u vezi a ne on,ja i naši roditelji.I naravno niko nema ništa protiv naše veze.
Star 12-09-07, 21:10   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-09-07
Godina: 23
Poruka: 7
plavookaaa se izdvaja iz mase

...uvik sam nastojala drzat na distanci moje veze od roditelja i njihovog petljanja u to...
a kako bi se ponasala da se protive...hm...vjerojatno bi, ka i uvik, tjerala po svom, i moralo bi bit kako ja ocu i kako ja kazem...samo se nadam da na karaju ne bi ispalo da su oni bili u pravu...
ali ako bi to bilo to, virujen da bi i oni to kraju prihvatili....

...postoje u nama neke neprevodive dubine...postoje u nama neke stvari neprevodive u rijeci...
plavookaaa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-09-07, 00:40   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-07
Poruka: 4
palma se izdvaja iz mase

Moji ne vole njega, njegovi ne vole mene. Nas to ne dira. Ako netko od njih pocne kenjat po nama, mi njima
palma je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 09:13   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

u principu nikad nisam imala takav problem. dečka s kojim sam sad mama i tata jako dobro prihvačaju isto ko i mene njegovi.. nađem mu se s mamom na kavi, isto tak on odlazi na moto susrete s mojim starim..naravno idem i ja al se oni sve dogovaraju i tak.. uglavnom već pomalo familijarna situacija..
a kako bih reagirala stvarno ne znam. bilo bi mi jako teško da moji imaju nešto protiv mog dečka.. našla bi se između dvije vatre,ali s obzirom na moj karakter i temperament ostala bih vjerojtno s dečkom dok nebi na vlastitoj koži osjetila dal su moji doma bili u pravu ili ne!

Zadnji Uredio L o r e n a : 16-09-07 u 09:15.
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-09-07, 13:48   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 20
Poruka: 44
SexyGirl se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku SexyGirl

hvala Bogu ali jos nisam imala takvih problema...do sada sam bila u jako dobrim odnosima sa roditeljima deckiju,kao i moji s njima...
ali da se to i desi...pa pokusali bi skupa,decko i ja,napravit sve sto je u nasoj moci da im dokazemo da si pasemo i da nas probaju takvima prihvatit...neznam...
SexyGirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-09-07, 13:37   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,225
carica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono neštocarica ima ono nešto

Stvarno nikad još nisam imala tih problema, nadam se i da neću-mene su roditelji od svakog dečka obožavali, ali ja sam ruku na srce uvijek bila s nekim budalama koje moji starci sigurno ne bi voljeli (pa se nisam ni trudila upoznavati ih), a sa sadašnjim dečkom su fakat ok, kao i ja s njegovima, uvijek popijem kavicu, zapalim pljugicu, popričam....
Stvarno ne bih voljela da je drugačije jer bi ja to teško podnijela
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: protiv, roditelji, veza, zabrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108